Kundtjänstmedarbetare på heltid till ledande bolag inom företagshälsovård!

Kundtjänstmedarbetare på heltid till ledande bolag inom företagshälsovård!

Brinner du för att ge god service och samtidigt har ett stort intresse för vård? Vår kund Feelgood söker dig som är driven och kommunikativ och som samtidigt vill utvecklas i en givande arbetsmiljö. Har du dessutom god system- och dokumentionsvana? Då är det här rätt tjänst för dig! Sök redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Vår kund finns idag över hela Sverige med ca 750 medarbetare. De grundades 1995 och har idag ca 8300 kunder, företag och organisationer i en mängd branscher. Företagets verksamhet är inriktad på företagshälsovård, inklusive träning och fysioterapi, organisation och ledarskap, och privat sjuk- pch friskvård. Varje dag arbetar vår kund för att deras kunder ska vara Sveriges friskaste!

Företaget är i en snabbväxande period där det finns mycket att göra, så nu söker de nya stjärnor till sin kundserviceavdelning.

Du erbjuds

* En karriärmässigt attraktiv roll med fokus på en god kundupplevelse och högklassig service.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Rollen innebär ett stort fokus på kommunikation genom att prata i telefon, fånga upp rätt saker och anpassa sitt budskap till olika människor. Du kommer byta mellan olika system i samtal med kund och journalföra varje ärende med hänsyn till riktlinjerna för GDPR.

Vi söker dig som
  • Serviceerfarenhet, gärna med telefon som verktyg
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Mycket god dator- och systemvana
Det är meriterande om du:

* Har arbetat inom vårdsektorn

Som person är du:
  • Serviceinriktad
  • Kommunikativ
  • Lösningsorienterad
Övrig information
  • Start: 9 augusti
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Telefonplan
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se