Kundtjänstmedarbetare med start omgående!

Kundtjänstmedarbetare med start omgående!

Trivs du med att arbeta administrativt och strävar du alltid efter att ge en bra service? För denna tjänst krävs ingen erfarenhet, utan vi söker dig med god datorvana och bra kunskaper i svenska som kan börja redan nästa vecka. Urval sker löpande, så tveka inte att söka redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kund Bogfelts räkning en kundtjänstmedarbetare som ska ansvara för ärendehandläggning. Bogfelts är en välrenommerad, specialiserad och framgångsrik aktör på marknaden för park-och vägbelysning. Bogfelts har drift-och underhållsavtal med kommuner och andra uppdragsgivare för totalt ca 230 000 ljuspunkter. Verksamheten sysselsätter idag ca 70 kunniga medarbetare som arbetar serviceinriktat med kundens mervärde i fokus!

Tjänsten är på heltid med start omgående. Arbetet sker på plats från kontoret i Mörby Centrum och arbetstiderna är 07.00-16.00 måndag till fredag eller 06.30-16.00 måndag till torsdag & 06.30-13.00 fredag.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Ta emot felanmälningar samt andra ärenden från kunder och hjälpa de vidare med dessa
 • Följa upp hanterade ärenden och rapportera in detta i kundernas system
 • Diverese administriva uppgifter
Vi söker dig som
 • Har datorvana och förutsättningar att snabbt lära sig ett nytt system
 • Obehindrade kunskaper i svenska i tal/skrift
Meriterande:

* Tidigare erfarenhet av liknande roll

Som person är du:
 • Serviceinriktad
 • Självgående
 • Flexibel
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Mörby Centrum
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bogfelts önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se