Kundsupportmedarbetare till stabila, trygga, växande Hantverksdata

Kundsupportmedarbetare till stabila, trygga, växande Hantverksdata

Hantverksdata är bolaget som underlättar vardagen för företagare inom hantverks- och entreprenadbranschen med sitt molnbaserade verksamhetssystem. Nu söker de en kundsupportmedarbetare som ytterligare ska stärka Hantverksdatas kundnöjdhet genom att erbjuda service i världsklass. Har du erfarenhet av kundservice och därtill har kunskaper inom ekonomi och administration så är du kanske rätt person sök rollen idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en kundsupportmedarbetare till Hantverksdata.

Hantverksdata är marknadsledande inom moduluppbyggda system för el-, VVS- måleri- och glasbranschen. Affärsidén är att underlätta vardagen för hantverkare och företagare inom entreprenad genom att tillhandahålla en systemlösning som minskar administrationen och tillåter kunden fokusera på sin kärnverksamhet.

På Hantverksdata är de cirka 80 anställda och här kommer du till ett team om 6 personer där fokus ligger på mindre och medelstora bolag. Här kommer du få ta ett stort eget ansvar inom kundsupport och jobba för att fler mindre företag ska få en mer effektiv verksamhet med hjälp av Hantverksdatas molnbaserade system.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Hantverksdata.

Arbetsuppgifter

Som Kundsupportmedarbetare kommer du att hjälpa kunderna med ärenden och frågor gällande systemet som Hantverksdata tillhandahåller. Frågorna som kommer in kan vara av varierande karaktär och det gör tjänsten väldigt bred. Dina arbetsverktyg är telefon, mail och interna ärendehanteringssystem.

Du kommer till exempel att:
 • Hjälpa kunderna med användarfrågor rörande systemet, så som glömt inlogg eller specifika frågor kring funktioner etc
 • Hantera ärenden från kunder kring fakturering och ekonomi
 • Längre fram få möjligheten att hålla utbildningar och köra uppstart i systemen med nya kunder
 • Hela tiden jobba lösningsfokuserat för att kunna hjälpa kunden med sitt ärende
Tjänsten passar dig som vill komma in i ett välmående bolag med stabil tillväxt och god personalpolitik där medarbetarna trivs och stannar. Du gillar att tillhöra ett mindre team och att jobba nära dina kollegor. Samtidigt som du tycker att arbetsuppgifterna är intressanta sporras du också av att få ta ökat ansvar med tiden.

Vi söker dig som
 • Har 1-2 års tidigare arbetslivserfarenhet från en roll som innehåller kundservice
 • Har tidigare erfarenhet från ekonomi/administration och känner dig bekväm med enklare redovisning, reskontra osv
 • Har tidigare erfarenhet av ekonomisystem
 • Har god datorvana
 • Talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska
Som person är du social, kommunikativ och gillar kontakt med människor samtidigt som du har en noggrann ådra och håller god struktur i ditt arbete. I och med att det är dig som kunderna når när de ringer in med frågor så är du en god representant för företaget och ser till att dialogen stärker kundens bild av Hantverksdata som partner.

Övrig information
 • Start: Augusti 2018
 • Omfattning: Rekrytering, heltid
 • Lön: Fast enligt överenskommelse
 • Placering: Danderyd, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hantverksdatas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hantverksdata är marknadsledande inom moduluppbyggda system för el-, VVS- måleri- och glasbranschen. Dessutom expanderar de kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som larm, golv, plåt & vent, kyla, hiss och bygg. Sammanlagt har Hantverksdata ca 3 500 kundföretag och ca 20 000 användare inom de olika branscherna. Hantverksdata har bolag i Sverige, Finland, Norge och Danmark och har totalt ca 80 anställda och över 40 års erfarenhet av entreprenad- och servicebranscherna! Hantverksdata uppmuntrar individuell utveckling och erbjuder skräddarsydd kompetensutveckling där du får möjlighet att påverka riktningen. Du erbjuds goda förmåner så som ett högt friskvårdsbidrag, 5 veckors semester, rikskuponger samt gemensamma konferensresor. Läs gärna om dem på Hantverksdata.se/Om-oss.