Kundsupport till Össur

Kundsupport till Össur

Söker du ett långsiktigt arbete där det finns goda utvecklingsmöjligheter? Är du vidare mån om att alltid ge förstklassig service och söker en roll där du få utlopp för din servicekänsla men också använda din administrativa förmåga? Då kan detta vara tjänsten för dig - Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Össurs räkning en kundsupportmedarbetare. Du kommer bli en del av ett team på tre heltidsanställda medarbetare som tillsammans levererar högklassig service gentemot Össurs kunder i Norden.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Össur. Uppdraget är ett vikariat med start oktober/november fram till januari 2020. Därefter finns mycket goda chanser till fast anställning hos Össur förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Att arbeta i Össurs kundsupport handlar om att ta emot inkommande samtal och leverera god service till kunderna. Här är du företagets ansikte utåt och löser på ett servicemässigt sätt kundens behov på ett snabbt och effektivt sätt.

Du kommer till exempel att:
  • Hantera administrativa ärenden såsom orderhantering, reklamationsärenden, fakturering och kreditering
  • Besvara faktura- och leveransfrågor
Tjänsten passar dig som har som mål att växa inom kundservice samt ser långsiktigt på tjänsten.

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet från en anställning som inneburit mycket kundkontakt och service
  • Uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska samt har goda kunskaper i engelska
Det är meriterande om du har arbetat i Navision eller liknande affärssystem tidigare, du bör även ha god datavana och kunskaper i Officepaketet. Du kommer ha kontakt med nordiska kunder, så kunskap och förståelse i danska, finska och norska är starkt meriterande.

Då tjänsten innebär mycket kundkontakt så ser vi att du har god social förmåga samt är serviceinriktad, noggrann och engagerad i dina arbetsuppgifter. Du är kommunikativ med en förmåga att hantera olika typer av kundsamtal. I perioder kan det vara mycket att göra och arbetsdagen kan komma att ha högt tempo och därför ser vi att du också är flexibel och problemlösande i ditt arbetssätt.

Övrig information
  • Start: Oktober/November
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Sollentuna i Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Össur, grundat 1971, har sin kompetens inom utveckling, produktion och försäljning av ortopediska hjälpmedel och lösningar. Sedan introduktionen på den isländska aktiemarknaden 1999, har företaget expanderat kraftigt. Mycket tack vare strategiska företagsförvärv och betydande investeringar i utveckling och forskning. Össur är sedan 2009 också listat på NASDAQ OMX Copenhagen.

Össur Nordic är verksamma i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island samt de baltiska länderna. Företaget är beläget i Sollentuna och idag sysselsätter vi ca 25 personer.