Kundservicemedarbetare till ledande vin- och spritleverantören Altia Sweden

Kundservicemedarbetare till ledande vin- och spritleverantören Altia Sweden

Blossa Glögg till lussebullen? O.P. Anderson till midsommarsillen? Vin från Faustino till köttbiten? Smarrigt, eller hur? Altia Sweden, landets ledande vin- och spritleverantör, har många välkända varumärken och erbjuder en kundservice av yppersta klass. Nu söker de en ny kundservicemedarbetare till sitt team. Om du har erfarenhet av kundservice, en administrativ ådra och beskriver dig som glad, serviceinriktad och strukturerad så sök rollen idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en kundservicemedarbetare till Altia Sweden.

Altia Sweden är Sveriges ledande leverantör till systembolaget. Här produceras, marknadsförs och säljs många egna välkända varumärken och de har också en stor porfölj av importerade produkter från stora producenter. Några av Altia Swedens kända varumärken är Hernö Gin, O.P Anderson, Xanté, Fernet Branca, Pasqua & Ruffino.

Nu söker de en ny kundservicemedarbetare till sitt svenska huvudkontor på Gärdet i Stockholm. Här tar du plats i Kundservice-teamet bestående av totalt fem personer med dig inräknad. Här präglas stämningen av glädje, hjälpsamhet och servicekänsla. Du sätter stor vikt vid att prestera och leverera en kundupplevelse av högsta klass!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Altia Sweden.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare på Altia Sweden kommer du arbeta med att hantera inkommande, samt ta initiativ till, samtal och mail från kunder. Kunderna är alltifrån restauranger och grossister till Systembolaget. Du har en varierande spindel i nätet-roll och mycket kontakt med framförallt kunder men även internt med Key Account Manager, Brand Manager, lager, distribution etc.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot inkommande samtal och även ringa ut till kunder för beställningar, ta hand om leveransfrågor, reklamationer, prisfrågor, produktinformation etc
 • Administrera händelser i ärendehanteringssystem och lägga order, lägga upp nya kunder etc i affärssystemet SAP
 • Ha nära kontakt med interna lagret och transportföretag och se till att beställningar levereras i tid
 • Hela tiden sträva efter att ge kunden service av yppersta klass och stärka samarbetet och partnerskapet
Tjänsten passar dig som lockas av en bred roll som erbjuder kombinationen av att både få ge bästa service men som också ställer krav på administrativ skicklighet. Du gillar att jobba under korta ledtider och lösa problem konstruktivt och snabbt när kunder hör av sig i sista stund. Det finns också vissa bonusincitament som lämpar sig för dig som är en riktigt vinnarskalle!

Vi söker dig som
 • Har minst 1 års tidigare arbetslivserfarenhet från en roll innehållande service mot kund så som kundtjänstmedarbetare, säljare, restaurang- eller butikspersonal
 • Har tidigare erfarenhet från en administrativ roll
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
Det är meriterande om du
 • Har god telefon- och mailvana från tidigare arbete
 • Har arbetet i affärssystemet SAP tidigare
 • Har erfarenhet från vin- och spritbranschen
Som person är du:

* Serviceinriktad, orädd, flexibel och uppvisar en god samarbetsförmåga

Övrig information
 • Start: Så fort som möjligt
 • Omfattning: Heltid, rekrytering
 • Lön: Fast enligt överenskommelse
 • Placering: Gärdet, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Altias önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Altia Sweden är Sveriges ledande leverantör till Systembolaget. De producerar, marknadsför och säljer några av Sveriges mest klassiska varumärken så som Blossa Glögg, O.P. Anderson Aquavit, Explorer Vodka, Grönstedts Cognac och Chill Out Wines. Här finns också nyare klassiker så som Xanté, Valhalla och AUSSIE. Att vårda ett klassiskt arv och samtidigt varsamt lotsa dess traditioner in i framtiden är en av Altias många uppgifter.