Kundservicemedarbetare till internationellt fastighetsbolag

Kundservicemedarbetare till internationellt fastighetsbolag

Har du ett stort intresse för service och fastighetsbranschen samtidigt som du är initiativtagande och har en positiv energi? Då tror vi att rollen som kundservicemedarbetare hos vår kund är tjänsten för dig! Här får du möjlighet att växa med ansvar i din roll och ha varierande och utmanande arbetsuppgifter där kontakten med människor är central. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en kundservicemedarbetare. Vår kund är ett av Sveriges största fastighetsbolag. På det nyrenoverade kontoret på Söder arbetar runt 100 personer i blandade roller (exempelvis fastighetsförvaltning, ekonomi och IT). Du kommer att arbeta på avdelningens servicecenter med hjälpsamma kollegor som samtliga jobbar inom företagets kundsupport. Din anställning kommer att påbörjas genom introduktion tillsammans med en mer rutinerad kollega, där du bland annat får lyssna på samtal. Då behover löper över sommaren är det viktigt att du är inställd på att jobba under sommarmånaderna - du kommer att täcka för befintlig personal som går på semester.

Vi på Academic Work har ett etablerat samarbete med företaget och kan intyga att det är en arbetsplats där folk trivs!

Detta är ett konsultuppdrag med omgående start som löper fram till 31 oktober.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som person ser vi att du är serviceinriktad med skinn på näsan. Då inkommande frågor är viktiga - det rör människors boendesituation - krävs det att du kan stå på dig och samtidigt behålla lugnet i alla situationer. I gengäld erbjuds du en arbetsplats på ett stort fastighetsbolag, där du får inblick i flera delar av bolaget och erbjuds goda nätverkningsmöjligheter.

Som kundservicemedarbetare kommer din roll bestå av att du med telefonen som främsta arbetsverktyg besvarar frågor från företagets nuvarande eller potentiella hyresgäster. Även förfrågningar via mail samt chatt kan förekomma. Du kommer främst att arbeta genom ett ärendehanteringssystem och även med Office-paketet.

Frågorna är av blandad karaktär, men kommer beröra ämnen kring hyror, inkasso samt bostadsköer eller hur man går tillväga när man vill byta lägenhet.

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet av kundservice via telefonen
  • Pratar och skriver svenska flytande
  • Har goda kunskaper i engelska
  • Med enkelhet tar till dig nya affärssystem
  • Har möjlighet att arbeta i princip hela sommaren då du täcker upp för befintlig personal som går på semester
  • Det är meriterande om du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.
I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt i dina personliga egenskaper och motivering för tjänsten. Vi söker dig som har en naturlig känsla för service, är ansvarstagande och strukturerad. Vidare trivs du i en fartfylld roll där dina kommunikativa förmågor kommer till användning.

I din ansökan, se till att skicka med ett personligt brev där du motiverar väl varför just du är intresserad av tjänsten och varför du är företagets nya kundstjänstmedarbetare.

För din vetskap så kommer vi även genomföra en bakgrundskontroll när och om det blir en aktuell anställning.

Övrig information
  • Start: Omgående - 31 oktober
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Södermalm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se