Kundservicemedarbetare till högkvalitativt bolag inom vitvarubranschen!

Kundservicemedarbetare till högkvalitativt bolag inom vitvarubranschen!

Brinner du för att ge god service till kunder och att få agera företagets ansikte utåt? Har du erfarenhet av kundservice sedan tidigare och vill ta dig an din nästa utmaning hos ett bolag som arbetar med högkvalitativa produkter? Om du dessutom kan börja nu i mars kan du vara den vi söker för rollen som kundservicemedarbetare till familjeföretaget Miele!

Information om uppdraget

Academic Work söker en kundservicemedarbetare till Miele. Hos Miele blir du en del av ett team med högt i tak där man hjälper varandra. Miele är ett familjeföretag vilket genomsyrar hela verksamheten.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Miele. Det är start i mars hos Miele och det är långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du att agera ansiktet utåt gentemot Mieles kunder. Du kommer att hantera olika ärenden över telefon och mail och administrera detta i affärssystemet SAP CRM. I rollen får du möjlighet att utvecklas inom service och hantera olika frågor från återförsäljare, konsumenter och slutanvändare.

Du kommer till exempel att:
 • Besvara frågor gällande pris, leveranstider och Mieles webshop
 • Hantera orderläggning via telefon och mail
 • Besvara frågor kring Mieles produkter, reservdelar och tillbehör
 • Göra serviceanmälningar och ta emot reklamationsärenden
Tjänsten passar dig som brinner för service och som tycker om att jobba i en roll där du får ta ett stort eget ansvar.

Vi söker dig som
 • Har minst ett års erfarenhet av kundservice, med fördel över telefon
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Det är meriterande om du
 • Har arbetat i en liknande roll tidigare, där du har haft telefon och mail som främsta arbetsredskap
 • Har tidigare erfarenhet av arbete i SAP, med fördel SAP CRM
Som person är du serviceinriktad och brinner för att ge service av högsta kvalitet samtidigt som du värnar om kundrelationen. Vidare är du en person som snabbt kommer in i nya arbetsuppgifter samtidigt som du är bra på att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Du är självgående i ditt arbete och du är positiv och sprider energi omkring dig.

Övrig information
 • Start: Omgående, i mars
 • Omfattning: Heltid, 37,75 h/vecka
 • Placering: Industrivägen, Solna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mieles önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Miele är ett familjeföretag och de erbjuder sina kunder vitvaror av hög kvalitet. Det är ett innovativt bolag som ständigt utvecklar nya idéer och tankesätt. På kontoret i Solna blir du en del av ett team kollegor med stark teamkänsla där alla bryr sig om varandra. Miele befinner sig nu på en spännande utvecklingsresa där de har ett tätt samarbete länderna emellan.