Kundservicemedarbetare till fondförsäkringsbolaget danica

Kundservicemedarbetare till fondförsäkringsbolaget danica

Är du en duktig kommunikatör med känsla för service? Har du tidigare telefonvana och tycker om att ge det där lilla extra? Danica Pension, som ingår i Danske Bank-koncernen, söker nu en kundservicemedarbetare med rätt attityd som vill ta sig an nya utmaningar. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Danica Pensions räkning en medarbetare till deras kundservicegrupp med start i början av augusti.

Danica Pension är ett svenskt fondförsäkringsbolag som ingår i Danske Bank-koncernen. Idag har de cirka 80 000 privatkunder och cirka 500 företagskunder. Danicas ambition är att ge sina kunder en bättre pension genom låga avgifter och bra förutsättningar för hög avkastning. De erbjuder privatpersoner och företag helhetslösningar inom tjänstepension, kapitalförsäkring, privatpension och livförsäkring. Avdelningen för administration omfattar 20 medarbetare uppdelade på tre team, varav kundtjänstavdelningen innefattar 6 medarbetare. Teamet ska utökas varför de söker en ny kollega för ett långsiktigt uppdrag tillsvidare. Rollen ger dig som har ett intresse för försäkringar en chans att utvecklas inom en stor koncern och samla värdefulla erfarenheter inför framtiden.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Danica Pension, som sitter i Danske Banks lokaler vid Norrmalmstorg.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare på Danica ansvarar du för att ge företagets kunder bästa möjliga service. Du kommer till en början ges introduktion och få genomgång med handläggare, medlyssna på kundsamtal samt delta i interna utbildningar. Det är en stor variation på ärenden som kommer in från både privatpersoner och företagskunder varför vi ser att du trivs i en miljö där du dagligen får fatta självständiga beslut. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att svara på frågor via mail och telefon, administrera ärenden samt sammanställa försäkringspremier.

Tjänsten passar dig som har en god kommunikativ förmåga då du kommer ha löpande kontakt med kunder. Du har viljan att lära nytt, tycker om att lösa problem och är inte rädd för att fatta snabba beslut.

Vi söker dig som
  • Har telefonvana
  • Har tidigare erfarenhet inom service
  • Har mycket god kunskap i det svenska språket, både muntligt och skriftligt då det används i den dagliga kommunikationen
Meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av kundtjänst.

Som person är du social och tycker det är viktigt att bidra till en god stämning i teamet på arbetsplatsen. Du är lösningsfokuserad och har lätt för att anpassa ditt bemötande efter olika situationer. Vi ser även att du som söker drivs av att lära dig nya saker och vill utvecklas inom området.
  • Start: Början av augusti
  • Omfattning: Heltid, Tillsvidare
  • Placering: Norrmalmstorg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork