Kundservicemedarbetare på heltid till Brunswick Marine!

Kundservicemedarbetare på heltid till Brunswick Marine!

Nu ges möjligheten för dig som brinner för service att bli en del i kundserviceteamet hos Brunswick Marine med primärt fokus på Mercury båtmotorer och reservdelar. Brunswick Marine är Sveriges största leverantörer av båtar, motorer, reservdelar och tillbehör för fritidsbruk med kontor i Frösundavik, Solna. Uppdraget är på heltid med start 1 juni och sträcker sig långsiktigt till och med augusti 2023. Låter detta som något för dig? Sök redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Brunswick Marine räkning en kundservicemedarbetare på heltid med start 1 juni. Uppdraget sträcker sig långsiktigt till och med augusti 2023.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Brunswick Marine.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att ta emot inkommande samtal och mail från företagets återförsäljare. Frågor som du kan tänkas svara på är kring fakturaförfrågningar, lagerstatus och leveransinformation och du kommer även att ta emot beställningar och lägga in orders i systemet. De flesta samtal kommer att ske på svenska, men då koncernspråket är engelska kommer du också att ta en del samtal/mail på engelska.

Du kommer att ingå i ett kundserviceteam som i dagsläget består av 2 personer. Inledningsvis kommer du att få en introduktion och utbildning i systemen för att på bästa sätt komma in i din nya roll.

Vi söker dig som
  • Har god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Det är meriterande om du:
  • Har tidigare erfarenhet från en administrativ och/eller serviceinriktad roll
  • Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Har ett båt- och motorintresse och därmed en förståelse för företagets produkter
Som person är du serviceinriktad, hjälpsam och brinner för att ge högkvalitativ service. Vidare har du en god struktur i ditt arbete och du är bra på att samarbeta med andra. Du har en positiv inställning och du har ett intresse för att lära dig mer inom detta område.

Övrig information
  • Start: Juni
  • Omfattning: Heltid, 37.5 h/v
  • Placering: Frösundavik, Solna
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se