Kundservicemedarbetare med omgående start

Kundservicemedarbetare med omgående start

Börja som kundservicemedarbetare på en av Europas största djuraffärer! Här kommer du till ett företag i en tillväxtfas med en entreprenöriell känsla. Start är omgående, välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Vår kund söker en kundservicemedarbetare med omgående start. Du kommer att arbeta tillsammans med tre positiva och härliga kollegor i teamet och kontoret är beläget i Brunna.

Du erbjuds
 • Möjlighet att skapa dig värdefull arbetslivserfarenhet inom kundservice
 • En fot in på en av Europas största djuraffärer
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att besvara frågor som kommer in från kunder via mail och telefon. De vanligaste frågorna kretsar kring orderstatus, frågor om produkter, reklamationer och returer. Det är viktigt att du levererar bästa möjliga service till kunderna och tycker om att lösa problem.

Vi söker dig som
 • Har tidigare praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, du har arbetat minst ett år med kundservice via telefon
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen kan ske på båda språken
Det är meriterande om du har ett intresse av djur samt om du tidigare har erfarenhet att arbeta i en kundsupport med stor produktportfölj.

De personliga egenskaper vi söker för tjänsten är:
 • Ansvarstagande
 • Problemlösande
 • Kommunikativ
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Långsiktigt
 • Placering: Brunna
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se