Kundservicemedabetare på deltid till stort fastighetsbolag

Kundservicemedabetare på deltid till stort fastighetsbolag

Är du student med flexibelt schema och har erfarenhet av kundservice via telefonen? Dryga ut studentkassan som kundservicemedarbetare och bli del vår kunds servicecenter som hjälper sina kunder med frågor gällande något av det viktigaste som finns - människors boende!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en kundservicemedarbetare på deltid. Vår kund är ett av Sveriges största noterade fastighetsbolag. På kontoret på Söder arbetar mellan 80-100 personer i blandade roller inom bland annat fastighetsförvaltning, ekonomi och IT. Som kundservicemedarbetare kommer du arbeta på avdelningens servicecenter med 11 härliga kollegor som samtliga jobbar inom företagets kundservice. Din anställning kommer att påbörjas genom introduktion tillsammans med en mer rutinerad kollega, där du bland annat får lyssna på samtal.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig sex månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer din roll bestå av att du med telefonen som främsta arbetsverktyg besvarar frågor från företagets nuvarande eller potentiella hyresgäster. Även förfrågningar via mail kan förekomma. Du kommer främst att arbeta genom ett ärendehanteringssystem och även med Office-paketet. Frågorna är av blandad karaktär, men kommer främst beröra ämnen kring hyror (exempelvis OCR-nummer) inkasso och varför den aktuella hyran höjts. Även frågor rörande bostäder kommer förekomma, exempelvis om bostadsköer eller hur man går tillväga när man vill byta lägenhet.

Du kommer även att arbeta en del administrativt. Du kommer till exempel att hantera frågor om:
 • hyresavier, inkassokrav och OCR-nummer
 • bostäder och lokaler
Tjänsten passar dig som är service-minded och drivs av att arbeta i en fartfylld roll.

Vi söker dig som
 • Studerar en pågående eftergymnasial utbildning och har minst 1 år kvar av dina studier
 • Har tidigare erfarenhet av kundservice via telefonen
 • Pratar och skriver svenska flytande
 • Har goda kunskaper i engelska
Som person ser vi att du som söker är serviceminded med skinn på näsan. Då frågorna i kundtjänsten rör människors boendesituation och kunderna kan vara pressade, krävs även att du kan stå på dig och samtidigt behålla lugnet i alla situationer.
I gengäld erbjuds du en arbetsplats på ett stort fastighetsbolag, där du genom ett stort kontor får inblick i flera delar av bolaget. Många personer stannar kvar internt och avancerar till andra roller inom företaget.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 1-2 dagar/vecka. Under sommaren finns möjlighet att gå upp i omfattning och jobba heltid
 • Placering: Söder, nära Mariatorget och Södra Station
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork