Kundrådgivare till Stockholmsmässan!

Kundrådgivare till Stockholmsmässan!

Ser du lösningar när andra ser problem? Har du dessutom talets gåva och vill utmanas i en social roll? Då kan du vara den vi söker till Nordens största mötesplats - Stockholmsmässan! Om du liksom dina framtida kollegor brinner för kundrelationer och besitter en stor dos engagemang och driv, så får du inte missa chansen att söka tjänsten som kundrådgivare med start i sommar.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Stockholmsmässans räkning tre kundrådgivare på heltid. Trivs du med att arbeta med mycket eget ansvar och har förmågan att se kundens behov i ett större sammanhang? Låter arbetsuppgifter som rådgivning, kundservice, merförsäljning och ordermottagning kul? Då är denna tjänst något för dig.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholmsmässans önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult på Stockholmsmässan. Stockholmsmässans intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kundrådgivare är ditt huvuduppdrag att vara bäst på att utveckla, sälja och leverera genom en proaktiv dialog med kunden. En annan viktig uppgift är att öka merförsäljningen med stort fokus på service i världsklass i alla möten med gästen både före, under och efter event och utställningar.

På Sälj & Support omhändertar du Stockholmsmässans eftermarknad i form av försäljning av kringtjänster till utställarnas monterytor, med uppföljning av servicemål och försäljningssiffror för att hela tiden optimera affären. De senaste åren har Sälj & Support genomfört förändringar som lett till fina resultat, och förändringsresan kommer även att fortsätta framöver. Till enheten tillhör även Service Center som har öppet då vi har event med utställare under inflytt, pågående event och utflytt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Bistå kunder med deras beställningar och säkerställa att alla beställningar och förfrågningar registreras korrekt
 • Kundkontakt via telefon, mail, över disk samt på kundmöten
 • Proaktiv och affärsmässig merförsäljning
 • Arbete med kampanjer
 • Offertskrivning
 • Hantera reklamationer och utställningsförsäkring
Vi tror att du som ansöker är en riktig teamplayer som värderar det gemensamma resultatet högt! Vidare ser du fram emot att utvecklas i rollen som kundrådgivare och lockas av den sociala stimulans som erbjuds i tjänsten.

Övrig information
 • Start: 2/7
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med goda möjligheter till förlängning
 • Arbetstid: Kontorstid 37,5/h
 • Placering: Älvsjö, Stockholm
 • PROCESSEN: Tjänsten kräver att du inkommer med bevis på studier på eftergymnasial nivå. I processen genomförs även ett test som mäter verbal och induktiv förmåga.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här.

Vi söker dig som
 • Har eftergymnasial utbildning från högskola eller universitet samt upp till ett års meriterande erfarenhet
 • Har god kommunikativ förmåga, i både svenska och engelska
Om du har erfarenhet från försäljning och/eller orderhantering anses det vara meriterande.

Vi tror att du som ansöker motiveras av att lösa problem och ger dig inte i första taget! Vidare kommer du att ha stor glädje av din stresstålighet då du stundtals kommer att arbeta i ett högt tempo. Du trivs i en föränderlig miljö och har ett flexibelt förhållningssätt till såväl arbetskamrater, kunder som rutiner.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Stockholmsmässan drivs personalen av att skapa oförglömliga upplevelser för utsällare och besökare. Detta uppnås genom affärsmässigt tänkande, driv och engagemang något som genomsyrar dina framtida kollegors förhållningssätt. Känner du igen dig? Vi väntar med spänning på din ansökan till tjänsten som kundrådgivare.

Nyfiken? Länken nedan visar vägen till din potentiella framtid:

* http://www.stockholmsmassan.se/om-stockholmsmassan/mot-dina-framtida-arbetskamrater