Kundmottagare och Lageransvarig sökes nu till Husqvarna Construction Products i Västberga!

Kundmottagare och Lageransvarig sökes nu till Husqvarna Construction Products i Västberga!

Har du ett teknikintresse och en stark administrativ ådra? Är du en flexibel person med skinn på nästan? Om du också trivs i en koordinerande roll med mycket eget ansvar är rollen som Kundmottagare och Lageransvarig tjänsten för dig! Husqvarna Construction Products letar efter någon omgående så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en Kundmottagare och Lageransvarig till Husqvarna Construction Products. Du kommer arbeta vid Husqvarna Construction Products Kundcenter i Västberga och sköta den dagliga driften. Kundcentret innefattar en mindre butik med lager och verkstad. Dit kommer kunder för att inhandla diamantverktyg, reservdelar, maskiner samt lämna in maskiner för reparation. Här arbetar en servicetekniker, en kundtjänstmedarbetare samt att två stycken säljare som har sina kontor i lokalerna. Du kommer i din roll rapportera till gruppchefen för Eftermarknad & Service.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Husqvarna Construction Products. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget där Husqvarna Construction Products på lång sikt strävar efter att överrekrytera.

Arbetsuppgifter

Som Kundmottagare och Lageransvarig kommer du att arbeta både ute på golvet med att ta emot kunder samt ha ett stort administrativt ansvar. Du kommer att arbeta med hela kedjan - alltifrån att beställa hem produkter, rapportera in, ta emot kunder, lämna ut produkter och se till att det faktureras. Samtidigt är du en flexibel person som kan hoppa in och t.ex. hjälpa kunder med att bära in maskiner eller stötta kollegor med truckkörning och lastning.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för att ta inkommande samtal och konsultera kunder om maskiner och verktyg.
 • Genomföra inventeringar efter upprättade rutiner.
 • Ansvara för att ha rätt artiklar på lagret och lägga dessa beställningar.
 • Ansvara för att ta emot, skicka gods och rapportera in- och utgående gods.
Tjänsten passar dig som vill komma in på ett kundcenter där det finns stora chanser till förändring. Om du drivs av att hela tiden förbättra och utveckla verksamheter kommer denna roll passa som handen i handsken.

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av lageradministration, alternativt arbetat på lager och varit delaktig i administrativa uppgifter.
 • Har ett tekniskt intresse.
 • Är serviceminded och alltid sätter kunden först.
 • Har en god datorvana.
 • Har B-körkort.
Det är meriterande om du har ett truckkörkort. Som person är du serviceminded och sätter alltid kunden i fokus. Du är strukturerad och har en administrativ ådra eftersom att du i denna roll kommer få huvudsakligt ansvar över de administrativa delarna. Vidare är du prestigelös och flexibel där du inte har något emot att hoppa in och hjälpa kollegor. Därtill driver du frågor framåt och har skinn på näsan.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 7-16
 • Placering: Västberga, Vretenborgsvägen 8, 126 30 Hägersten
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husqvarna Construction Products önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna Construction Products, ett affärsområde inom Husqvarna, är världsledande inom maskiner och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Sortimentet med byggprodukter omfattar bland annat kapmaskiner, Golvsågar, kakel- och stensågar, vägg- och vajersågar, demoleringsrobotar, kärnborrmaskiner och diamantverktyg för dessa och andra användningsområden. I stenproduktsortimentet ingår ett flertal diamantverktyg för stenbrott och stenförädlingsindustrin.