Kundkoordinator till europas största kompetensnätverk

Kundkoordinator till europas största kompetensnätverk

Kan du överträffa kundens förväntningar? Talarforum erbjuder möjligheten att växa som kundkoordinator/innesäljare! Sök idag då ansökningarna kommer läsas löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Talarforums räkning innesäljare till deras attraktiva kontor längs Norr Mälarstrand. Du kommer med denna tjänst erbjudas en social och dynamisk arbetsmiljö då kontoret anordnar auditions, frukostföreläsningar och event där kunder bjuds in. Talarforum har god personalpolitik och många stannar länge på arbetsplatsen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Talarforums önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Talarforum. Talarforum ser långsiktigt på denna tjänst.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta med såväl seniora säljare som nya, mer juniora kollegor likt dig själv. I rollen kommer fokus att ligga på att identifiera affärsmöjligheter hos potentiella kunder och matcha deras behov. Du kommer att ha en rutinerad TM som följer upp samt kan ge kvalificerade tips och råd för hur du på bästa sätt kan hantera rollen. Du har hos Talarforum även förmånen att jobba med ett brett nätverk och med ett starkt varumärke som ger dig goda förutsättningar att lyckas i rollen. På Talarforum sitter säljarna i ett öppet landskap där man kan dela best practice och sporra varandra.

Du kommer till exempel att:
 • Samtala med kunder i chatt på hemsidan
 • Arbeta med potentiella affärer utifrån ett CRM-system med Talarforums egen kundbas
 • Arbeta med förfrågningar, mail och kampanjverktyg
 • Arbeta uppsökande via telefon och digitalt
Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasial utbildning
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Har ett par års arbetslivserfarenhet inom sälj och/eller kundservice
Som person är du tävlingsinriktad. För att trivas i rollen är du driven och motiveras av att jobba mot dina aktivitets-, kund- och försäljningsmål. Vidare ser du varje kund som unik och har en känsla för att föra dig anpassat till mottagaren. Talarforum kommer att lägga stor vikt på den personliga lämpligheten.

Övrig information
 • Start: Mitten av augusti
 • Omfattning: Heltid, 40h/v tillsvidare
 • Lön: Fast del och en rörlig, provisionsbaserad del där du har möjlighet att själv påverka din lön (under första tiden kommer du ha en garantiprovision)
 • Placering: Norr Mälarstrand
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Talarforums önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Talarforum har Europas största kompetensnätverk med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer. De skapar möten som bidrar till att stärka deras kunders attraktions- och konkurrenskraft. Deras uppgift är att identifiera, analysera och matcha deras kunders behov med föreläsare eller moderator med rätt kompetens. De skapar helhetslösningar, allt från korta effektiva föreläsningar till längre seminarieserier och utbildningar. Deras kunder är allt ifrån börsnoterade företag till småföretag, myndigheter och föreningar.