Kundansvarig projektledare till AktivBo!

Kundansvarig projektledare till AktivBo!

Kundnöjdhet. Förändringsledning. Målstyrning. Resultatfokus. Kreativitet. Digital innovation. Är detta ord som triggar dig? I så fall bör du söka tjänsten som Kundansvarig Projektledare på AktivBo!

Information om uppdraget

AktivBo är ett konsultbolag som hjälper bostads- och fastighetsföretag att få nöjdare hyresgäster, nöjdare medarbetare och nöjdare ägare. Genom kundundersökningar och en kontinuerlig kunddialog samlas hyresgästernas synpunkter in och används som underlag för fastighetsbolagens verksamhetsstyrning. Över 350 bostads- och fastighetsbolag mäter och jämför sig kontinuerligt med stöd av AktivBo. Metoderna innebär stöd i allt ifrån hur man lägger upp en struktur för att få in svar till hur man omsätter dessa för att skapa kontinuerliga förbättringar.

Du erbjuds
 • Möjligheten att jobba med analyser, strategier och implementeringar där ditt strategiska arbete ligger till grund
 • Möjligheten att resa runtom i Sverige
 • Möjligheten att jobba med långsiktiga och nära kundrelationer
Arbetsuppgifter

Som projektledare hos AktivBo har du en aktiv vardag, vilket innebär att du är på resande fot ute hos deras kunder runt om i Sverige. Det är en social och konsultmässig roll med många kontaktytor, där du jobbar både långsiktigt och kundnära. Ingen dag är den andra lik och en vecka kan exempelvis innebära föreläsningar, workshops, presentationer och analysarbete - på olika platser i Sverige. Du trivs med att driva parallella projekt och leverera under tajta deadlines.
 • Du kommer att driva processer från projektplanering och undersökning till analys, mål och handlingsplaner och slutligen implementering för ett flertal kundföretag parallellt
 • Löpande analysera realtidsdata i ett Business Intelligence verktyg
 • Analysera och presentera resultat med stöd av exempelvis Powerpoint, Keynote etc.
 • Genomföra workshops på olika organisatoriska nivåer och arbeta med åtgärdsplanering
Vi söker dig som
 • Har en universitetsexamen inom relevant område exempelvis inom civilekonomi eller strategisk kommunikation
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Har tidigare erfarenhet av projektledning, till fördel med strategiska inslag
 • Har möjlighet att resa ca 3-5 dagar i veckan
 • Trivs med att hålla föreläsningar och workshops
Vi lägger stor vikt vid personlig matchning för den här tjänsten, då AktivBo lägger stor vikt vid att du ska passa in i arbetsgruppen. Vi ser därför gärna att du motiverar ditt intresse genom att bifoga ett personligt brev.

Som person är du:

Resultatinriktad - vilket innebär att du lägger upp en planering i form av delmål och aktiviteter för att nå dina mål, och jobbar fokuserat för att uppnå önskat resultat även när det uppkommer svårigheter på vägen.

Kommunikativ - vilket innebär att du talar tydligt och välformulerat samt anpassar ditt budskap till mottagaren samt använder dig av sitt kroppsspråk för att förstärka din kommunikation.

Strukturerad - vilket innebär att du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Samt att du självständigt sätter upp tidsplaner för hur arbetet ska fortskrida och levereras inom utsatta tidsramar genom att följa upp och omprioritera allteftersom.

Självgående och initiativtagande - vilket innebär att du tar ansvar för att uppgiften drivs mot målets riktning och levereras i tid samt tar initiativ och kommer med nya förslag till arbetssätt. Du konceptualiserar idéer och säljer in dessa i organisationen.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Engelbrektsgatan, Stockholm samt hos kunder runt om i Sverige
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AktivBo's önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AktivBo startades 1991 för att utveckla en metod som kunde medverka till att höja service- och förvaltningskvaliteten i fastighetsbranschen. Målet var att åstadkomma konkreta och mätbara förbättringar i de områden som var viktigast för hyresgästerna/kunderna. Sammanfattningsvis innebar detta en stor förändring för hela branschen - att flytta fokus från fastighetens teknik och ekonomi till slutkunden. Med andra ord att göra fastighetsbranschen till en servicebransch med mål att få nöjda och lojala kunder.

Med vår process erbjuder vi ett stöd från undersökning till konkreta och kontinuerliga förbättringar. Vi har ett innovationsdrivet arbetssätt och utformar våra digitala stöd- och analysverktyg utefter våra kunders behov för att optimera användarvänlighet och relevans. Idag samarbetar vi med över 300 bostads- och fastighetsföretag i Sverige, Tyskland och Österrike. Detta gör att vi kan erbjuda en unik benchmark mot andra aktörer i branschen - på både bostads- och lokalsidan.