Kundansvarig Administratör till SevenDay Bank!

Kundansvarig Administratör till SevenDay Bank!

Vi vill komma i kontakt med dig som vill pangstarta 2019 med en ny utmaning - i en roll som erbjuder såväl administration som kundkontakt. På kontoret hittar du kollegor av såväl junior som senior karaktär. Kulturen på företaget präglas av hårt arbete men också belöning i form av såväl affärsresor som gemensamma luncher. Om du gillar att arbeta mot tydliga mål och har en administrativ ådra utöver det vanliga, så kan du vara stjärnan vi söker! Dina framtida kollegor på SevenDay hittar du i ljusa lokaler i Kista Science tower. Vi söker en person omgående, så tveka inte att ansöka redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Kundansvarig Administratör till SevenDay. Så, vilka är egentligen SevenDay? Företaget har med stor framgång erbjudit spar- och låneprodukter med bra villkor till konsumenter under de senaste 10 åren. En mycket viktig ingrediens i framgångsreceptet är den höga servicenivå som kunderna möts av i kontakten med företagets medarbetare. Vidare befinner sig SevenDay i en expansiv fas och söker med bakgrund av detta en ny kollega som vill vara med på resan! I rollen som Kundansvarig Administratör kommer du att arbeta i ett sammansvetsat team om cirka 7 personer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SevenDay. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns mycket goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Kundansvarig Administratör tillhör du SevenDays Backoffice-avdelning. Teamet består av kollegor som har arbetat flera år likväl som mer juniora medarbetare. Sammanhållningen är mycket god och dina kollegor värdesätter varandra högt. På SevenDay arbetar en i öppet kontorslandskap, du har således nära till dina många kollegor på andra avdelningar utöver ditt dedikerade team.

I rollen kommer du att hantera kundärenden kopplat till SevenDays produkter som inkommit per mail. Dessa ärenden är främst kopplade till lån och sparande. Du kommer således erhålla bred kunskap om bolagets produkter och processer. Avslutningsvis kan du förvänta dig en gedigen introduktion till tjänsten och företaget.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • utbetalning av lån
 • sparkontohantering
 • förmedling av Låneskydd och Livskydd
 • mailhantering
 • posthantering
 • administration och dokumenthantering
Om du vill få in foten i finansbranschen och vill arbeta i en roll där din administrativa ådra verkligen får utrymme, är detta en roll att söka sig till. Vidare vill vi komma i kontakt med dig som söker en långsiktig tjänst och som ser fram emot att utvecklas i rollen som Kundansvarig Administratör. Med detta sagt finns det utrymme att påverka de arbetsrutiner som finns för din roll på sikt. Vi tror även att du inte räds för att ringa upp kunder för att följa upp ärenden som inkommit, du ser kundens upplevelse som det centrala och ser fram emot att bygga och vårda långsiktiga kundrelationer. Avslutningsvis passar rollen dig som uppskattar tydliga och återkommande rutiner i ditt arbete.

Vi söker dig som
 • har minst ett års arbetsrelaterad erfarenhet kopplat till dokumenthantering och administration
 • har gymnasieexamen som minimum
 • har mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift i svenska och engelska
Det är meriterande men inget krav om du
 • har ytterligare språkkunskaper
 • besitter ekonomiutbildning eller arbetslivserfarenhet inom ekonomi/finans
Vi tror att du som ansöker har ett ordningssinne utöver det vanliga. Din förmåga att fånga upp detaljer och se till att resultatet blir korrekt kommer vara mycket betydelsefull för dig. Vidare tar du stort ansvar för de arbetsuppgifter du tar dig an och uppskattar rutinbaserade arbetsdagar.

Övrig information
 • Start: omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: heltid, 38,5h vecka
 • Arbetstider: 8:00-16:30, 60 min rast
 • Lön: timbaserad månadslön
 • Processen: vi behöver utdrag från belastningsregister samt genomföra en kreditupplysning
 • Placering: Kista Science Tower
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SevenDays önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På SevenDay kan du förvänta dig en strukturerad och målmedveten kultur. Här finns det en tydlig strategi och plan för att nå nya höjder. Bortsett från detta är den interna sammanhållningen av hög prioritet på företaget. På SevenDay möts du inte bara av en utvecklande arbetsmiljö men du kan också erhålla nya vänner. Vi väntar nyfiket på din ansökan och framtid som Kundansvarig Administratör!