Kredithandläggare till start-up inom Fintech!

Kredithandläggare till start-up inom Fintech!

Startupbolaget Brocc växer så det knakar och startar därför nu en studentpool med juniora kredit- och kundtjänsthandläggare! Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

Information om uppdraget

Brocc är ett startupföretag vilket verkar som en digital marknadsplats där privatpersoner kan mötas direkt med dem som vill låna ut pengar, istället för att gå via traditionella banker. De är verkligen ett företag på uppgång och är just nu i full gång med att flytta till större lokaler på Biblioteksgatan.

Med anledning av den expansiva fasen ser de ett behov av att förlänga kundtjänstens öppettider, och därav stärka upp med ett antal studenter som kan arbeta deltid på eftermiddagar/kvällar.

Du förväntas arbeta ca 2 pass per vecka, där arbetstiderna kommer vara kl.16:00-20:00, måndag-fredag. Schemaläggningen kommer ske genom Academic Works system där vi ser till att fördela passen mellan dig och dina studentkollegor på bästa sätt.

Arbetsuppgifter

* Besvara frågor från kunder via telefon, mail och chatt

I mån av tid kan du även komma att:
  • Granska privatlån enligt kreditregelverk
  • Hantera fakturering
Vi söker dig som
  • Är studerande på minst 50%, med minst 1 år kvar av studierna
  • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • Har erfarenhet av att arbeta med kundservice
  • Grundläggande kunskaper i Excel
Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat som försäkrings- eller låneförmedlare, eller har erhållit kunskap om sådana produkter på annat sätt.

Som person är du:
  • Serviceinriktad
  • Självgående
* Strukturerad
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brocc är ett svenskägt företag lanserat 2016. Vi är en digital marknadsplats där konsumenter kan mötas direkt och utbyta finansiella tjänster utan dyra mellanhänder. Brocc är en enkel, trygg och smart lösning som skapar bättre och mer rättvisa villkor. Brocc är registrerat som Betalningsinstitut med tillstånd från Finansinspektionen att förmedla krediter och betalningar.