Kreativ frontend–utvecklare till Business Sweden!

Kreativ frontend–utvecklare till Business Sweden!

Business Sweden har över 45 års erfarenhet av att hjälpa svenska företag att växa utomlands, samtidigt som de jobbar för att attrahera utländska investeringar i Sverige. Här blir man en del av ett modernt, internationellt företag som andas business och framåtanda. Vi söker dig som är junior frontend-utvecklare med ett starkt driv och en vilja att utvecklas. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Business Sweden hjälper svenska företag, från start-ups till stora bolag, att växa utomlands samt att attrahera utländska investeringar till Sverige. De strävar efter att ständigt utvecklas, effektivisera och att leverera hög kvalitet. Nu behöver avdelningen MarCom & Digi stöttning av en frontend-utvecklare med sinne för design. Idag består teamet av cirka 20 personer som jobbar i blandade roller och här kommer du som frontend-utvecklare ha en nyckelroll! Du kommer delta i lanseringen av en helt ny webb samt en intensifiering av marknadsföring i företagets digitala kanaler!

Du erbjuds
 • En internationell och inspirerande arbetsmiljö med kollegor från hela världen
 • Goda möjligheter att växa och ta mer ansvar med tiden
 • En arbetsplats som uppskattar nytänkande och kreativa idéer
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som frontend-utvecklare kommer du ha många kontaktytor. Du har kontakt med allt från web manager och content director till leverantörer och samarbetspartners. Du kommer även att:
 • Utveckla applikationer och dynamiskt innehåll för publicering på webben
 • Medverka i digitala marketingkampanjer
 • Ansvara för att sätta upp riktlinjer för produktion och distribution av bild, ljud, video, CSS och färgpaletter
Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom frontend-utveckling
 • Har goda kunskaper i JavaScript, HTML, CSS och har projekt att visa upp
 • Har sinne för färg, form och det grafiska
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll eller bransch tidigare.

Om du utöver ovanstående punkter är ansvarstagande, självgående, strukturerad och har en god samarbetsförmåga - då är det med stor sannolikhet dig vi söker! Sök tjänsten redan idag genom att skicka in ditt CV och en motivering till varför du söker just denna roll hos Business Sweden!

Övrig information
 • Start: Mellan november-januari beroende på uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Stockholm, Klarabergsviadukten 70
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Business Swedens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Front-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Business Sweden bildades den 2013 genom en sammanslagning av Exportrådet och Invest Sweden. Business Sweden ägs av staten och näringslivet, som representeras av Utrikesdepartementet och Sveriges Allmänna Utrikeshandelsförening.