Kravanalytiker till välkänt försäkringsbolag

Kravanalytiker till välkänt försäkringsbolag

Vi söker dig som vill du arbeta i en verksamhetsnära IT-organisation som just nu har många spännande projekt för att främja IT-utvecklingen och leveransen i organisationen. Som kravanalytiker kommer du att arbeta i breda kontaktytor där du kommer att omvandla verksamhetens behov till mer effektiva och bättre IT-system.

Information om uppdraget

Academic Work söker en kravanalytiker till ett välkänt försäkringsbolag.

Det är mycket som händer hos försäkringsbolaget framförallt vad avser leveransbehovet. Detta gör att det finns ett stort fokus på både utveckling så som hur man ska bli mer digitaliserad inom försäkringsbranschen. Men likaväl att tillhandahålla en stabil IT-lösning till verksamheten och deras kunder genom tekniska uppgraderingar. I rollen som kravanalytiker kommer du arbeta med utveckling och förvaltning av Skadehanteringsobjektet samt med verksamhetens behov om förändringar i IT-system. Teamet du kommer att tillhöra består av 10 personer och du kommer att rapportera till förvaltningsledaren inom IT.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund som är ett välkänt försäkringsbolag. Uppdraget kommer att vara på heltid och vi ser långsiktigt på detta uppdrag, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kravanalytiker kommer du att analysera, strukturera och dokumentera verksamhetens behov och önskemål på IT-systemen. Vilket gör att du kommer att bidra till både utveckling och förvaltning av deras system. Vidare kommer du att delta i av leveransen och testa funktionaliteten. Till rollen ingår det också flera kontaktytor och samarbeten med verksamhetsrepresentanter, kravanalytiker och applikationsleverantörer.

Du kommer till exempel att:
 • Analysera, strukturera och dokumentera behov och önskemål från verksamheten i IT-krav
 • Kvalitetssäkra leveransen
 • Testa funktionalitet i systemet
Tjänsten passar dig som har en analytisk förmåga för att kunna förstå komplexa flöden, beroenden och samband. Detta gör att du i ditt arbetssätt är strukturerad och noggrann för att säkerställa god kvalitet på arbetet. Vidare ser vi att du är kommunikativ då rollen innebär flera kontaktytor.

Vi söker dig som
 • Har arbetslivserfarenhet eller god kompetens av kravhantering
 • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska
 • Har ett intresse av test och verifiera kvalitet i de krav som implementeras
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Stockholm, Gärdet
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork