Koordinerande konsult för intern flytt på Atlas Copco under 1 månad

Koordinerande konsult för intern flytt på Atlas Copco under 1 månad

Är du på jakt efter ett meriterande arbete under 1 månad där du får koordinera kring en intern flytt? Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar och de letar nu efter dig som är kommunikativ, strukturerad och initiativtagande för ett uppdrag med start i mitten av augusti. Skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Atlas Copco förser kunder i fler än 180 länder med produkter och tjänster med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi.

I Sverige hanterar de försäljning, service och marknadsföring av innovativa kompressorer, luftbehandlingssystem, vakuumlösningar, industriverktyg och monteringssystem samt energi och flödeslösningar.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I denna rollen kommer du tillsammans med ca 300 andra personer stötta i Atlas Copcos interna flytt. Du kommer kooridnaera och planera för att flytten ska bli så smidig som möjligt samt att flyttkartonger blir placerade rätt på det nya våningsplanet. Det är viktigt att planläggningen och logistiken blir rätt för att underlätta för de interna medarbetarna.

Vi söker dig som
  • Har möjlighet att arbeta heltid from. mitten av augusti och en månad framåt
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Är strukturerad, noggrann samt kommunikativ
  • Det är mycket meriterande om du arbetat med koordinering av flytt tidigare
Eftersom du kommer arbeta tillsammans med ca 300 andra personer krävs det även att du har god samarbetsförmåga.

Övrig information
  • Start: Mitten av augusti
  • Omfattning: Heltid under en månad, kontorstider
  • Placering: Sickla
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se