Koordinerande handläggare till Stockholms Stad

Koordinerande handläggare till Stockholms Stad

Alla minns vi vår första fina upplevelse av arbetslivet när det under högstadiet blev dags för praoperiod. Nu finns möjligheten att kunna bli ytterligare involverad i detta när Stockholm Stad nu söker handläggare som kommer arbeta med anskaffning och kvalitetssäkring av just dessa praoplatser. Trivs du i en kommunikativ och koordinerande roll där du kommer ha mycket kontakt med flera aktörer? Vill du få ytterligare erfarenhet av handläggning på en offentlig förvaltning? Urvalet sker löpande för detta spännande projekt så ansök i så fall redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Stockholm Stads räkning tre handläggare som kommer arbeta med att administrera och koordinera praoplatser till Stockholms högstadieelever. Behovet har uppkommit i samband med starten av deras spännande projekt där hundratals högstadieelever ska få möjligheten att hitta praoplatser och få en första inblick i arbetslivet. I rollen blir du en viktig ambassadör för Stockholms Stad där du kommer ha mycket kontakt med flera parter och arbeta för att skapa nya samarbeten kopplat till projektet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stockholm Stad. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fyra månader framåt, med chans till förlängning om alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som handläggare kommer du arbeta i en bred roll där du i huvudsak kommer arbeta med anskaffning och kvalitetssäkring av praoplatser. I detta ingår även regelbunden kontakt och samverkan med flera relevanta aktörer, som exempelvis skolor, näringsliv och andra offentliga förvaltningar.

Du kommer till exempel att:
 • Informera och svara på frågor om praoplatser i kontakt med målgrupperna
 • Ta in underlag från företag för att kvalitetssäkra praoplatserna
 • Ha kontakt med aktuella aktörer över telefon, mail och fysiska möten
 • Administrera och sammanställa information i Exceldokument
Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet att arbeta med kundkontakt och som nu vill utvecklas ytterligare mot offentlig sektor. Du trivs allra bäst i en relationsskapande roll samtidigt som du har en strukturerad sida som gör att du kan hantera många bollar i luften.

Vi söker dig som

Vi söker dig som tidigare haft arbeten som inneburit många kontaktytor över både telefon och mail, som gör att du är bekväm och flexibel i den sociala kontakten.

Det är krav att du
 • Kan uttrycka dig förståeligt i tal och skrift på svenska då det behövs för daglig kommunikation i arbetet
 • Har tidigare erfarenheter av arbete inom service och administration
Det är meriterande om du
 • Tidigare arbetat i liknande roller
 • Har kännedom om skola- och arbetsmarknadsfrågor från tidigare erfarenheter.
De personliga egenskaperna kommer att vara viktiga i denna rekryteringsprocess och vi söker dig som brinner för kundkontakt och har ett socialt förhållningssätt. Du är en noggrann och strukturerad person som trivs att arbeta i högt tempo i en roll där du kan göra skillnad.

Övrig information
 • Start: Mitten av januari
 • Omfattning: Heltid 4 månader.
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Lön: 122kr/h
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork