Koordinator till IVA:s internationella verksamhet

Koordinator till IVA:s internationella verksamhet

Vill du vara en del av en dynamisk kunskapsorganisation som arbetar för att skapa en bättre framtid? Vill du jobba nära dina kollegor i en stöttande och utvecklande roll som ställer krav på service och struktur? Om du har ett par års erfarenhet av administration och koordinerande arbete, är prestigelös med driv och ansvarskänsla - då kan du vara rätt person. Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA, söker en Koordinator. Sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Koordinator till Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA.

IVA är en fristående arena för att påverka samhällsutvecklingen inom områden som utbildning, forskning, innovation, entreprenörskap, hållbarhet, energi, integration och ungas intresse för teknik. IVA är en gränsöverskridande mötesplats för beslutsfattare och experter från akademi, näringsliv och politik. Nu söker de en Koordinator till deras Internationella verksamhet (en del av VD-kontoret) som kan agera administrativt stöd och stötta upp ibland annat mötes- och eventplanering samt projektkoordinering. Du jobbar nära Head of International Affairs Elin Elliot, organisationens VD-assistent och andra på VD-kontoret.

IVA sitter i mycket fina lokaler på Grev Turegatan. Antalet kollegor uppgår till ca 70 stycken och fördelningen män/kvinnor är 40/60.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos IVA.

Du erbjuds
 • Tillsvidareanställning
 • Fast lön och goda förmåner
 • Arbete i en kunskapsorganisation med varierande arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter

Som Koordinator kommer du att ha en spindeln i nätet-roll där du stöttar dina kollegor samt sköter möteshantering, projektadministration och hanterar evenemang.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Administration och koordinering inom IVAs VD-kontor, i huvudsak den internationella verksamheten
 • Möteshantering: mötes- och lokalbokningar, kallelser och minnesanteckningar/protokoll
 • Utveckla och hantera evenemang och seminarier samt praktisk samordning inför event
 • Hantering av externa kontakter
Tjänsten passar dig som har ett intresse och engagemang för samhället och samhällsutvecklingen. Du kommer att bli en del av en miljö där kunskap och intresse inom vetenskap, näringsliv och entreprenörskap är stort. Dessutom lockas du av att vara en del av att komma in i ett nyskapat team där du får förtroendet att ta stort eget ansvar. Tjänsten kan innebära en del resor.

Vi söker dig som
 • Har 1-3 års erfarenhet av en koordinerande/administrativ roll
 • Har goda kunskaper i Office-paketet
 • Har goda kommunikativa färdigheter
 • Besitter en hög IT-mognad. Erfarenheter av CRM, dokumenthanteringssystem och projektstödssystem är en merit.
 • Behärskar svenska i tal och skrift på hög nivå
 • Behärskar engelska i tal och skrift på god nivå
Det är meriterande om du

* Har en universitetsutbildning (i synnerhet om du är en relativt junior kandidat)

Som person är du:

* Strukturerad, ansvarstagande samt besitter en personlig mognad och samarbetsförmåga. Utöver detta ser vi gärna att du är en positiv person som är proaktiv och får saker att hända!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IVAs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IVA är en fristående arena för att påverka samhällsutvecklingen inom områden som utbildning, forskning, innovation, entreprenörskap hållbarhet, energi, integration och ungas intresse för teknik. IVA är en gränsöverskridande mötesplats för beslutsfattare och experter från akademi, näringsliv och politik. 2019 fyllde IVA 100 år och i samband med det lanserades två långsiktiga satsningar: Kunskap i världsklass och Entreprenörskap för framtiden.