Koordinator med teknikintresse till Ericsson Local services

Koordinator med teknikintresse till Ericsson Local services

Vill du ta nästa steg i karriären och arbeta på ett stort telekombolag som erbjuder dig utvecklingsmöjligheter? Vänta då inte med att söka tjänsten som Teknisk Koordinator!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Ericsson Local Services räkning en Teknisk Koordinator. Tjänsten kommer vara belägen i Sätra. Du kommer förutom att sitta på ett av kontoren vara ute veckovis på fält. Resor runtom i Stockholm förekommer.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ericsson.

Arbetsuppgifter

Som Teknisk Koordinator kommer du arbeta med koordinering av schakt- och grävtillstånd för att bland annat underlätta för dina kollegor att laga kabelfel och lägga kabel.

Du kommer till exempel att:
 • Ha kontakt med entreprenader, kommuner och trafikverk
 • Ansvara för schakt- och grävtillstånd
 • Göra beställningar av schakttillstånd
 • Ansvara för återställningar, det vill säga att åka ut och göra okulärbesiktningar för att se att allting ser bra ut när gropen fyllts igen
Tjänsten passar dig som vill komma in och visa dig på ett stort telekombolag som erbjuder dig utvecklingsmöjligheter mot att på sikt bli exempelvis projektör, servicechef eller tekniker.

Vi söker dig som
 • Har administrativ erfarenhet
 • Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift då den dagliga kommunikationen kommer ske på svenska
Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Det är även meriterande om du har en relevant utbildning kopplad till området.

Som person är du ansvarstagande och driven. Du har ett stort tekniskt intresse, i synnerhet för teleteknik. Vidare är du kommunikativ och utför ditt arbete med stor noggrannhet.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 6 månader med chans till förlängning
 • Placering: Sätra
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
 • Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ericsson Local Services tillhör Ericsson AB och ansvarar för att leverera fälttjänster.