Kontorschef till First Ledger

Kontorschef till First Ledger

Vi har de senaste åren fått lära känna och vara med på First Ledgers framgångsresa. De har bara det senaste året anställt 7 nya medarbetare och har idag runt 500 unika kunder. De är 17 anställda som alla delar den gemensamma visionen om att vara en långsiktig partner till deras kunder. First Ledger planerar att fortsätta växa och söker nu dig med ett intresse för personalfrågor och ledarskap. Ser du dig i en ny roll på ett växande bolag? Sök då rollen som kontorschef.

Information om uppdraget

First Ledger startades 2014 och de hjälper sina kunder att uppnå sin fulla potential genom digitala, automatiserade och effektiva lösningar som frigör tid. Genom First Ledgers anpassningsbara digitala plattformar effektiviserar de ekonomiprocessen för företag och organisationer. Här arbetar totalt 17 medarbetare fördelade på två kontor, ett i centrala Stockholm och ett i Haninge. De står nu inför en spännande fas då de ökat antalet kunder, medarbetare och söker nu en kontorschef till kontoret på Sveavägen i centrala Stockholm.

Du erbjuds
 • En ny roll på ett bolag i expansionsfas, där din roll kommer vara viktig för deras fortsatta framgång
 • En introduktion då du lär känna First Ledger som bolag för att sedan kunna sätta upp en struktur framåt
 • En utmanande roll med stor möjlighet att påverka verksamheten
Arbetsuppgifter

Som kontorschef på First Ledger kommer du till ett bolag med ett starkt utvecklingsfokus och driv. Här arbetar många dedikerade och resultatinriktade konsulter. Som kontorschef blir din främsta uppgift inledningsvis att skapa en struktur vad gäller personalfrågor, ledning och uppföljning. I rollen rapporterar du till byråchefen Jonas.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för personalfrågor såsom; Sätta upp HR-processer och ta fram verktyg, kompetensutveckling och uppföljning av personal samt nyrekrytering
 • Ansvara för personalplanering och schemaläggning
 • Leda personalen i det dagliga arbetet och följa upp kunduppdrag på månadsbasis samt attestera tidrapporter
 • Ansvara för inköp till kontoret och sätta upp rutiner för trivsel på kontoret
Vi söker dig som

Har erfarenhet från en liknande roll som kontorschef på byrå, förslagsvis inom redovisning, juridik eller marknadsföring

Har tidigare erfarenhet av att arbeta med personalfrågor

Har en eftergymnasial utbildning inom personal, organisation eller ekonomi

Har obehindrade kunskaper i svenska då du dagligen kommunicerar på språket

Som person är du:

Strukturerad

Självgående

Personlig mognad

Initiativtagande

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Sveavägen
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och First Ledgers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

First Ledger är en redovisningsbyrå under stark tillväxt som erbjuder redovisningstjänster till bolag och organisationer i Sverige. Deras vision är att bidra till framgångsrikt företagande för deras klienter och utveckling för deras medarbetare. Deras huvudsakliga målgrupp är små och medelstora ägarledda bolag i Stockholmsregionen.