Kontorsassistent på 20h/månad till Interpares

Kontorsassistent på 20h/månad till Interpares

Har du tidigare erfarenhet av service och söker en tjänst som kontorsassistent en halvdag i veckan? Är du dessutom student med minst ett år kvar på dina studier? Då kan du vara den vi söker! Interpares Management Consultants med kontor bredvid Humlegården söker nu en kontorsassistent på deltid med start omgående. Låter det intressant? Vi går igenom ansökningarna löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Interpares räkning en kontorsassistent på ca en halvdag i veckan.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Interpares önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Interpares.

Arbetsuppgifter

Som kontorsassistent kommer du utöver att ansvara för att kontoret ser snyggt och fint ut, även assistera medarbetarna administrativt. Du kommer att bland annat arbeta med:
  • Inköp av t ex kontorsmaterial, mineralvatten, prenumerationer
  • Fylla på kaffemaskinen och kopieringspapper
  • Ta emot leveranser
Vi söker dig som

Är student på universitet eller högskola och har minst ett år kvar på dina studier. Vi tror att du är en person som ser vad som behöver göras och försöker hitta den bästa lösningen när du stöter på problem. Du är en praktisk och prestigelös person som drivs av att ge riktigt god service till dina kollegor. Vidare är du strukturerad och sprider en positiv energi.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Ungefär en halvdag i veckan, gärna samma veckodag och i början av veckan
  • Placering: Sturegatan 38
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

InterPares Management Consultants är ett partnerägt managementkonsultföretag med 8 seniora konsulter i Stockholm och Malmö. Vår affärsidé är att vara processinriktade strategi- och förändringskonsulter, som fokuserar på frågor som är kritiska för den långsiktiga utvecklingen av våra kunders verksamhet. Våra kunder finns både på den privata marknaden och inom offentliga verksamheter. Att vi är partnerägda betyder att samtliga aktiva konsulter också är delägare i vår firma.