Kontorsadministratör till Stockholm Vatten och Avfalls Projektkontor i Danvikstull

Kontorsadministratör till Stockholm Vatten och Avfalls Projektkontor i Danvikstull

Vill du vara en del av ett företag i teknikens framkant? Gillar du att jobba inom administration och vill utvecklas i en varierande roll på ett familjärt kontor? Då är detta jobbet för dig!Stockholm Vatten och Avfall söker en kontorsassistent på heltid till sitt projektkontor i Danvikstull. Ta chansen och sök tjänsten nu!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Stockholm Vatten och Avfalls räkning en kontorsassistent till deras projektkontor beläget i Danvikstull. I denna tjänst blir man en pusselbit för företaget där man har hand om den dagliga driften av kontoret och ser till så att allt flyter på bra med alla omkringliggande uppgifter som påverkar kollegornas vardag. Arbetet är heltid under kontorstider måndag - fredag.

För Stockholm Vatten och Avfall är det viktigt att man är en engagerad medarbetare som har förmågan att självständigt driva sina arbetsuppgifter framåt samtidigt som man fungerar bra i olika typer av gruppsammansättningar. Tillsammans jobbar ni mot visionen: Tillsammans för världens mest hållbara stad.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult på Stockholm Vatten och Avfalls projektkontor i Danvikstull. Uppdraget kommer att vara på heltid med en initial period om 6 månader. Det finns goda chanser till förlängning, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kontorsassistent kommer du arbeta tillsammans med en kollega med att hantrera den dagliga driften av kontoret. Detta kommer bland annat innebära varierande arbetsuppgifter så som att sköta inpassering av besökare, beställa arbetsmaterial till kollegor, felanmäla IT-produkter som inte fungerar och sköta kaffe/vattenautomater. Du kommer även ansvara för att se till så att det är rent och snyggt i alla kontorets utrymmen. Detta inkluderar även att hålla rent och snyggt i köket inklusive ansvara för att diskmaskinerna plockas i och ur. Du kommer även vara kontaktperson och hålla i uppföljningsmöten för städfirman, fastighetsbolaget samt sköta posten och poolbilarna.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet från liknande tjänst sedan tidigare (detta inkluderar även serviceyrken, vaktmästare, eller liknande)
  • Har IT - systemvana, gärna PC-körkort eller liknande
  • Kommunicerar obehindrat på svenska både i tal och skrift
Som person är du en social och noggrann person som självständigt kan finna arbetsuppgifter utan att behöva guidning. Du är driven och vill uppnå goda resultat. Vidare gillar du att jobba i ett högt tempo och är stresstålig.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholm Vatten och Avfalls önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholm Vatten och Avfall är Sveriges största vatten- och avfallsbolag. Verksamheten berör varje dag 1,4 miljoner invånare och företag i Stockholmsområdet. De levererar dricksvatten och renar avloppsvatten i Stockholms stad och Huddinge kommun, samt ansvarar för avfallshanteringen i Stockholm stad. Deras ansvar är att tillgodose både nuvarande och framtida invånares behov. Detta gör de genom långsiktiga beslut som lever upp till miljökrav och ett hållbart kretslopp.