Konsultchef som vill utveckla sin ledarskapsförmåga sökes!

Konsultchef som vill utveckla sin ledarskapsförmåga sökes!

Är du personalvetare i början av din karriär och lockas av att få vara med och skapa framtidens vård genom att vara delaktig i den positiva digitala utveckling som sker inom svensk hälso-och sjukvård? Har du dessutom ett stort intresse för andra människors goda resultat och drivs av att skapa goda relationer till dina konsulter och kollegor. Då är den här tjänsten rätt för dig! Som konsultchef kommer du arbeta målorienterat och vara en coachande ledare. Du kommer även vara behjälplig vid rekryteringprocesser och vara närmsta chef till ett team som består av flera läkare. Sök idag - vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Vår kund är en av Sveriges största aktörer inom digitalvård - men äger även fysiska vårdcentraler. Inom digitalvården arbetar sjuksköterskor, läkare, barnmorskor och psykologer. Ambitionen är att effektivisera och skapa bättre tillgänglighet till svensk sjukvård genom att låta den första vårdkontakten bli digital då det sparar utrymme och resurser åt individ och samhälle i stort.

I rollen som konsultchef kommer du få vara del av ett expansivt bolag inom healthtech. Tjänsten inleds med en introduktion i syfte att komma in i rollen på bästa sätt. I denna roll kommer du att ha möjlighet att utveckla din ledarskapsförmåga och arbeta med en grupp läkare som du följer upp via telefon, mail, chatt samt Microsoft Teams. Det kommer finnas möjlighet att arbeta på distans delar av din arbetstid samt arbeta från kontoret.

Arbetsuppgifter

I rollen som konsultchef kommer du ha regelbunden kontakt med läkarna och coacha samt ge vägledning i syfte att nå nyckeltalen. Du kommer ha ett nära samarbete med bemanningsenheten och löpande rapportera till biträdande chef. Då du är läkarnas first point of contact kommer du kontinuerligt att ge dem stöttning avseende diverse frågors som kan komma upp under arbetet. Du kommer vidare att jobba med journalgranskning, fakturafrågor och följa upp avvikelser.

Du kommer även att
 • Stötta HR avdelningen administrativt med verksamhetens rekrytering
 • Attestera tidsrapporter
 • Hantera konsultfakturor
Vi söker dig som
 • Relevant akademisk utbildning inom personalvetenskap/HR, beteendevetenskap, service management eller liknande
 • Erfarenhet av att arbeta med ledarskap alternativt har en ledarskapsutbildning
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Det är meriterande om du:
 • Tidigare arbetat som konsultchef
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med digital vård
 • Har erfarenhet av att jobba med schemaläggningssystemet Quinyx
Som person är du:
 • Resultatinriktad
 • Problemlösande
 • Strukturerad
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med stor chans till förlängning
 • Placering: Centralt i Stockholm, möjlighet att arbeta hemifrån
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se