Konsultansvarig till växande Xeeda

Konsultansvarig till växande Xeeda

Vill du bygga upp rollen som kundansvarig med en plats i Xeedas operativa ledningsgrupp? Trivs du med att arbeta relationsskapande och nätverka med såväl kunder som konsulter? Vi söker dig som har arbetat som konsultchef, rekryterare eller liknande i några år och som vill utveckla din försäljningsförmåga på ett företag där du får ta mycket eget ansvar. Välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Xeedas räkning en person som kommer att vara ansvarig för kunder och underkonsulter. Xeeda etablerades 2004 och har sedan dess arbetat med projekt- och förändringsledning hos större företag och organisationer inom både den offentliga och privata sektorn. Du kommer att tillhöra en grupp som idag består av ett trettiotal erfarna kollegor som är verksamma som managementkonsulter. Mestadelen av den dagliga kontakten har du med konsulter och kunder, vilket ställer krav på att vara relationsskapande. Därtill bör du trivas med att arbeta självständigt, vilket gör att du inte har problem med att stundtals vara själv på kontoret på Kungsgatan mitt i Stockholm City.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Xeedas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Xeeda.

Arbetsuppgifter

Som kundansvarig kommer du få möjligheten att arbeta mycket kvalitativt med rekryteringsprocessen med syfte att utöka Xeedas konsultnätverk bland annat genom research, intervjuer och kontraktskrivande. Du kommer dessutom att ha en nära dialog med befintliga konsulter. I rollen kommer du även att ha en nära dialog med Xeedas befintliga kunder med syfte att skapa fler affärer. Rollen som kund-och konsultansvarig på Xeeda handlar om att bygga och förvalta goda relationer med såväl kunder som konsulter.

Ansvaret har tidigare varit fördelat på olika roller inom företaget men sammanfogas nu i en och samma tjänst. Du ges därmed möjligheten att själv strukturera upp arbetet och skapa en tillfredsställande roll utifrån dig och dina önskemål. Du kommer dessutom erbjudas kurser inom kompetensutveckling, såväl individuellt som i grupp.

Vi söker dig som
 • Har en akademisk examen, till fördel inom ekonomi eller organisationsteori
 • Har några års erfarenhet av att arbeta som konsultchef, rekryterare eller motsvarande
 • Har en mycket god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska
 • Har goda kunskaper i engelska då det kan förekomma att kunder har engelska som koncernspråk
 • Har goda kunskaper i Microsoft Office-produkter
Det anses meriterande om du har erfarenhet av CRM-system.

Som person är du strukturerad samt besitter förmågan att skapa goda relationer med kollegor, konsulter som befintliga och potentiella kunder. Du är affärsmässig och tar egna initiativ för att driva ditt arbete framåt.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Fast + rörlig lön
 • Placering: Kungsgatan, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Josefin Nilsson, Rekryterare
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Xeedas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Vi rekryterar och hyr ut young professionals studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Xeeda är ett oberoende konsultföretag som grundades 2004. De hjälper kunder att realisera nyttan av förändringar i viktiga samhällsfunktioner genom projekt- och förändringsledning. Kärnan i Xeedas erbjudande till kunderna är kunskap och erfarenhet att genomföra de förändringar som komplexa och kritiska projekt oftast innebär. Projektarbete med projekt- och programledare, projektkontor, riskarbete och kvalitetsarbete i projektrollen är områden som kunderna ofta anlitar Xeeda för att genomföra. Basen i leveransen är erfarna konsulter med ledarerfarenheter som har gjort det som ska göras förut. Dessa konsulter kompletterar vi med strukturkapital i form av mallar, metoder, verktyg och research. För att nyttja dessa konsulter effektivast arbetar vi oftast i små, effektiva konsultteam.