Konsult med inriktning energi till Fastighetsägarna Service AB!

Konsult med inriktning energi till Fastighetsägarna Service AB!

Fastighetsägarna Service söker dig som vill vara med och utveckla kunderbjudandet inom energi och jobba i ett företag med stort framtidsfokus där man investerar i företagskultur, ledare och medarbetare.
Ansök redan idag!

Information om uppdraget

Fastighetsägarna Service ABs kunder är främst privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Stockholmsområdet. De söker nu dig som vill vara med att starta upp och utveckla deras kunderbjudande långsiktigt inom energi. Älskar du även att göra affärer, så kommer du att trivas! Du kommer att arbeta som projektledare med inriktning mot energiutredningar, energikartläggningar och driftoptimering samt upprättande av dokumentation. Som projektledare medverkar du med att driva, styra och leda projekt genom alla faser, från idé till förvaltning och uppföljning.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Fastighetsägarna Service AB.

Arbetsuppgifter

I rollen som energikonsult kommer du exempelvis att genomföra kartläggningar och dess möjligheter till ökad försäljning samt hantera utredningar inom energi med din energi på befintliga kunder.

Inom dessa två huvudområden ingår:
 • Framtagning, förberedning, och analys av statistik
 • Identifiering och inventering av energianvändning på befintliga kunder
 • Sammanställning av energiberäkningar och framtagning av kostnadseffektiva åtgärdesförslag. Därefter skapande lönsamhetskalkyler
 • Ansvar för kundförfrågningar rörande besparingsprojekt inom ditt område
 • Arbetsledning och fördelning av eventuella studentmedarbetare samt utveckling av tjänsteleverans
Vi söker dig som
 • Har en civilingenjörsexamen, alternativt yrkesutbildning, med inriktning mot installation, bygg eller motsvarande
 • 2-5 års tidigare erfarenhet av att arbeta med kartläggning, gärna inom energiområdet
 • Då du kommer vara ute hos kund så behöver du inneha körkort B
 • Är flytande skriftligt och muntligt i svenska språket
Det är meriterande om du har en certifiering inom energi samt tidigare erfarenhet av ledarskap.

Som person behöver du ha en fingertoppskänsla och med ett affärsmässigt driv kunna anpassa dig efter kund. Du trivs med att jobba i grupp samtidigt som du är självgående och tar egna initiativ för att driva dina projekt framåt. Fastighetsägarna Service ABs ambition är att utveckla sitt erbjudande till deras kunder och bli fler kollegor inom ditt kompetensområde. Vi ser därför gärna att du på sikt har en ambition att utvecklas i en ledarroll.

Övrig information
 • Start: Omgående behov, enligt överrenskommelse
 • Omfattning: Heltid- provanställning kan tillämpas
 • Placering: Kungsholmen
 • Kontaktuppgifter: Lisa Löfström, lisa.lofstrom@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fastighetsägarna Service ABs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fastighetsägarna Service AB är ledande leverantör av fastighetsförvaltningstjänster såsom juridisk konsultation, ekonomisk förvaltning och teknisk förvaltning samt försäljning av fastighetsprodukter. De tillhandahåller några av landets skickligaste fastighetsjurister, hyresförhandlare, ekonomer, förvaltare, driftsingenjörer och fastighetsskötare till bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag i Stockholmsregionen. Fastighetsägarna Service är ett helägt dotterbolag till branschorganisationen Fastighetsägarna Stockholm. Läs mer på www.fastighetsagarna.se/service