Konsult inom vattenbyggnad och geoteknik

Konsult inom vattenbyggnad och geoteknik

Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Nu söker vi för Swecos räkning konsulter inom vattenbyggnad och geoteknik till projekt i en uppåtgående marknad. Sweco har arbetat med vattenkraft och dammar i Sverige och utomlands i mer än 100 år. Ta chansen och bli en del av de drivna och engagerade medarbetare som idag jobbar med både stora och små vattenkraftsanläggningar i Sverige. Sweco erbjuder även nära samarbete med Swecokollegor internationellt. Låter detta intressant? Sök tjänsten omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker konsulter inom vattenbyggnad och geoteknik till Sweco för projekt mot vattenkraftbolag samt bolag inom gruvbranschen. Sweco ser att regionen kommer ha flera spännande och stora projekt som gör att de behöver fler nyfikna och ambitiösa medarbetare.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som konsult inom vattenbyggnad och geoteknik kommer du arbeta med utredningar, projektering, uppdragsledning eller bygg- och projektledning i Swecos uppdrag mot vattenkraftsbolagen och bolag inom gruvbranschen. Du kommer arbeta projektbaserat och få möjlighet att arbeta inom samtliga ovannämnda områden vilket skapar en variation i ditt arbete.

Som konsult inom vattenbyggnad och geoteknik kommer du ha stor möjlighet att påverka inriktningen på ditt arbete och välja utvecklingsvägar inom de områden som regionen arbetar med. Du kommer ingå i en grupp om ca 11-15 personer som besitter bred kompetens inom områdena och du får möjlighet att lära dig av några av de bästa medarbetarna i branschen. Totalt på regionen arbetar ca 100 medarbetare som har ett tätt samarbete och präglas av en öppen dialog och gemenskap.

Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för vattenbyggnadsprojekt, ser möjligheten att få arbeta med stora och små projekt exempelvis med Sveriges högsta dammar. Här erbjuds du möjlighet att arbeta med varierade uppgifter i olika roller!

Vi söker dig som
 • Är civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot vattenkraftsteknik, geoteknik, fyllnings- och gruvdammar
 • Har tidigare erfarenhet från projektering av dammar
 • Har kunskaper inom AutoCAD eller motsvarande
 • Talar och skriver obehindrat svenska och engelska då båda språken används inom organisationen
Som person är det viktigt att du engagerar dig, tar initiativ och visar på stor nyfikenhet och vilja att lära och dela med dig av dina kunskaper till kollegor och kunder. Du bör tycka om att arbeta i många olika sammanhang och med många olika människor samt alltid sträva efter ett bra samarbete, oavsett olikheter.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid tillsvidare
 • Placering: Kungsholmen, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Maria Asplund Swedner, maria.swedner@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Swecos energikonsulter erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan. Målet är att hjälpa kunderna att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm