Konstruktör till växande teknisktkonsultbolag!

Konstruktör till växande teknisktkonsultbolag!

Processus är ett nystartat konsultföretag som arbetar med projekt av varierad storlek och komplexitet främst inom Sverige. Företaget är specialiserade på design av produktionsanläggningar och täcker in alla kompensområden som processdesign, automation, industriell IT och validering/ kvalitetssäkring inom processindustrin. Är du som person nyfiken och vill arbeta som konstruktör inom projekt för rörkonstruktion? Då är detta en perfekt chans för dig! Du erbjuds en stimulerande arbetsmiljö i en grupp med mycket kompetens inom området och många att ta lärdom av.

Information om uppdraget

Academic Work söker en konstruktör till Processus för projekt inom rörkonstruktion. Företaget fortsätter att växa och behöver utöka med ytterligare en konstruktör till deras stockholmskontor.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande. Det finns goda möjligheter att bli anställd på Processus på sikt, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som konstruktör kommer du arbeta med konstruktion i projektform, både i projekt inhouse men också ute hos Processus kunder som främst befinner sig i Stockholm med omnejd. Till en början kommer du få en mentor och följa med en senior kollega för att på bästa sätt lära dig arbetet och verksamheten samt komma in i rollen.

Du kommer till exempel att:
 • Genomföra fältbesök ute i fabriker för att granska installationer och flödesschema och säkerställa att det ser rätt ut i verkligheten
 • Arbeta med 3D-konstruktion och ta fram ritningar
 • Vara ute på montage och montageledning och leda entreprenören
 • Skriva och ta fram tekniska specifikationer
Tjänsten passar dig som vill arbeta på ett mindre företag i uppstartsfas där du får möjligheten att påverka din roll och växa med företaget. Gruppen du kommer ingå i består av ett team som besitter hög kompetens inom området. Samarbetet med mer seniora kollegor som besitter en bred kompetens inom branschen ger dig stora möjligheter att utvecklas i rollen som konstruktör. Om alla parter är nöjda med samarbetet finns goda möjligheter att bli överrekryterad till Processus.

Vi söker dig som
 • Har en hög- och/eller civilingenjörsutbildning inom maskin alternativt en mer riktad utbildning mot 3D-rörkonstruktion
 • Tidigare erfarenhet av rörkonstruktion från industrin, antingen under studietiden och/eller efter avklarade studier
 • Har mycket goda kunskaper i både engelska samt svenska i både tal och skrift då båda språken används dagligen på företaget
 • Grundläggande kunskaper inom AutoCAD
Det är meriterande om du har:
 • Kunskap i Plant 3D
 • Arbetat med spänningsberäkningar
 • Erfarenhet av dimensionering
Som person är du konsultmässig och lyhörd för kundens samt dina kollegors behov. Du besitter god struktur och driver projekt och processer framåt. Uppdraget innebär högt fokus på noggrannhet och kvalitet. Det är av stor vikt att du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid tillsvidare
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och och Processus önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Processus etablerades 2015 och är ett ingenjörsföretag med dedikerade medarbetare som har stor kompetens inom områdena automation, validering, kvalitet, process, validering och kvalitetssäkring. Processus är idag ca 18 medarbetare och har kontor i Stockholm och Göteborg. Processus erbjuder konsulttjänster inom läkemedels-, livsmedels- Industri och energibranschen (samma sak här som jag ändrade i första stycket) där konsulterna är deras främsta tillgång och de arbetar aktivt med att vara en attraktiv och gynnsam arbetsgivare där man som anställd trivs och utvecklas som person och i sin yrkesroll. Gå gärna in på Processus hemsida för mer information: Processus