Konferensvärd på heltid till Magnolia Bostad!

Konferensvärd på heltid till Magnolia Bostad!

Nu söker vi dig med sinne för detaljer och en exceptionellt hög servicegrad. Du brinner för att ge den bästa servicen och få våra besökare, partners och medarbetare runt omkring dig att trivas.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Konferensvärd på heltid till Magnolia Bostad. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Magnolia Bostad.

Magnolia Bostad AB utvecklar nya boenden som hyresrätter, bostadsrätter, vårdboenden, hotell och studentboenden i attraktiva lägen i Sveriges tillväxtorter och storstäder.

Arbetsuppgifter

I arbetet som Konferensvärd ingår daglig kontakt med våra besökare, att se till att de externa konferensdelarna ser snygga ut och att möten rullar friktionsfritt. Du ordnar frukost på morgonen och serverar kundluncher av högsta klass. Våra gäster ska känna sig välkomna och få ett personligt mottagande när de besöker oss. Du har ett estetiskt öga och superkoll på detaljer.
Du är med och skapar en unik miljö och en av Sveriges trevligaste och bästa arbetsplatser.

Vi söker dig som
  • Tidigare har arbetat med service inom exempelvis restaurang, konferens eller reception
  • Är tillgänglig omgående
  • Talar och skriver obehindrat på svenska
Vi söker dig som är utåtriktad, social och flexibel. Du har ett estetiskt öga och superkoll på detaljer. Du är en trygg person som är van vid att hantera olika människor och har lätt för att prioritera. Vidare söker vi dig är prestigelös då du kan hantera både högt och lågt samt är flexibel för varierande arbetsuppgifter.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centrala Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
  • Ansökningar tas inte emot via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Magnolia Bostad utvecklar bostäder, vårdboenden och hotell i Sveriges tillväxtorter och storstäder. Vi är idag cirka 80 medarbetare på kontoren i Stockholm och Helsingborg. Magnolia Bostad är en av landets största bostadsutvecklare med projekt i bland annat Storstockholm, Helsingborg, Malmö, Uppsala, Göteborg och Eskilstuna. Magnolia Bostads aktie är noterad på Nasdaq First North Premier.