Konferens- och eventvärd på deltid till Bonnier!

Konferens- och eventvärd på deltid till Bonnier!

Är du en serviceminded och initiativtagande student som vill arbeta i en varierande roll? Som konferens- och eventvärd i Bonnierhuset är du ansiktet utåt gentemot Bonniers konferensdeltagare och du blir en del av ett välkänt och etablerat företag med en spännande historia. Har du erfarenhet av service eller catering och trivs i en roll med mycket kundkontakt och planering? Skicka in din ansökan idag!

Information om uppdraget

Bonnier Group är en företagsgrupp som samlar flera av Nordens ledande medieföretag. Bolagen är verksamma inom en mängd olika områden med tyngdpunkt inom medier, fastigheter och investeringar. Som konferens- och eventvärd hos Bonnier arbetar du i en varierande roll med mycket kundkontakt och förberedelser av möten/events/konferenser.

Detta är ett konsultuppdrag på deltid, ca 1-3 dagar i veckan under vår och höst. Under sommaren gäller främst att täcka upp vid behov. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Du erbjuds
  • Arbete i ett nytänkande bolag som uppmuntrar egna idéer och förslag till förbättringar
  • En dynamisk arbetsplats med en vänlig kultur och där det är lätt att vara ny på jobbet
  • Arbete i en dynamisk och händelserik roll med många kontaktytor
Arbetsuppgifter

Som konferens- och eventvärd tar du emot och är behjälplig gentemot gäster som du alltid sätter i främsta rummet. Dina arbetsuppgifter är alltifrån att förbereda möten/events/konferenser, ställa i ordning och underhålla lokaler till att också förbereda samtliga måltider etc inkl. köksarbete och tekniska förberedelser. Även arbete i receptionen förekommer.

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen. Du är en ansvarstagande "doer" som trivs med att arbeta med både flexibla arbetsuppgifter och arbetstider. Vidare är du en person som har skinn på näsan och enkelt tar egna initiativ.

Vi söker dig som
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska då båda språken används i arbetet
  • Har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
  • Har tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom service
Det är meriterande om du har arbetat med catering tidigare.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Varierande arbetstider, ca 1-3 dagar i veckan under vår och höst (enbart extra behov under sommarmånaderna)
  • Placering: Torsgatan 21, Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se