Kommunikatör inom Wordpress på deltid till Svenska Träskyddsföreningen

Kommunikatör inom Wordpress på deltid till Svenska Träskyddsföreningen

Nu söker vi dig som är intresserad av att vara med på en digital utvecklingsresa med Svenska Träskyddsföreningen, där du får möjligheten att både utveckla och påverka Svenska Träskyddsföreningens webbsida, sociala kanaler samt varumärkesidentitet framåt. Tjänsten är på deltid och kräver en annan huvudsaklig sysselsättning vid sidan av. Välkommen med din ansökan redan nu! Urval sker löpande

Information om uppdraget

Svenska Träskyddsföreningen är en branschförening med c:a 60 medlemsföretag. Föreningens medlemmar tillverkar och utvecklar trävaror med förbättrad beständighet, vilket gör att trävaror kan användas utomhus och i utsatta lägen. Kort sagt är detta en uppdragsgivare med fokus på hållbart byggande för både nutid och framtid.

I tätt samarbete med VD kommer du att vara med i framtagande och utveckling av föreningens synlighet utåt: På webbsidan (Wordpress), sociala medier (Facebook, Instagram, Pinterest m.fl.) och även under kommande seminarietillfällen där du förväntas attrahera deltagare och ansvara för uppslutning till dessa.

För detta deltidsuppdrag krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning vid sidan av, om minst 50% (exempelvis studier). Då uppdraget är på lång sikt ser vi gärna att du har minst 1 år kvar.

Du erbjuds
 • En ny roll inom Svenska Träskyddsföreningen med mycket eget ansvar
 • Möjlighet att utveckla föreningens marknadsföring på hemsida & sociala kanaler
 • Flexibla arbetstider för att kombinera med studier/annat jobb (minst 50%)
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som kommunikatör hos Svenska Träskyddsföreningen kommer du arbeta i nära samarbete med VD (inledningsvis) för att sedan delvis ansvara för arbetet på egen hand. Du kommer b.la. att:
 • Arbeta med föreningens hemsida (Wordpress) och uppdatera innehåll samt skapa nytt content
 • Uppdatera Facebook och Instagram-konto med aktuell information och kommande aktiviteter
 • Administrera seminarietillfällen för medlemmar och politiskt engagerade personer inom branschen
Vi söker dig som

Har ett kreativt tänkande och ser lösningar framför problem. Vi ser gärna att du både kan och vill komma med nya infallsvinklar inom ramen för föreningens marknadsföringsstrategi framåt, inom de kanaler du jobbar i. Du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och är inte främmande i att arbeta i Wordpress. Viktigt att du även:
 • Har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% i minst 1 år framåt
 • Kan och vill jobba 1-2 heldagar per vecka
 • Talar och skriver obehindrat på svenska & engelska, då det används inom verksamheten
Som person är du:
 • Kommunikativ
 • Självgående
 • Ansvarstagande
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid c:a 1 heldag / vecka (med möjlighet att växla upp till 2 heldagar)
 • Placering: Vid behov på kontor, annars kan arbetet skötas hemifrån
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Träskyddsföreningen är branschföreningen för företag som tillverkar och utvecklar trävaror med förbättrad beständighet vilket gör att trävaror kan användas utomhus och i utsatta lägen. Beständigt trä används tex när man bygger altaner, trappor, staket och bryggor och många andra utemiljöer. Trä används även i många viktiga samhällsfunktioner som tex bullerskärmar, broar, ledningsstolpar och järnvägsslipers.