Kollektivtrafikutredare till Sweco!

Kollektivtrafikutredare till Sweco!

Har du eftergymnasial utbildning inom trafikplanering, samhällsplanering eller annan relevant utibldning? Brinner du för ett hållbart samhälle och vill du vara med och utveckla det? Sweco Society söker just nu en person till deras starka team som arbetar som utredare inom kollektivtrafik. Känns detta som en framtid för dig? Vi söker dig som har ett genuint intresse för kollektivtrafik och som vill in i en roll där du blir expert inom området. Sök tjänsten nu då vi selekterar löpande!

Information om uppdraget

Sweco är det största teknikkonsultbolaget i Sverige och har utsetts till Sveriges bästa arbetsgivare inom servicesektorn. Med 15 000 medarbetare i Europa erbjuder Sweco sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang. I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.

Avdelningen du kommer arbeta på är Sweco Societys kollektivtrafikgrupp i Stockholm, Marieberg. Din grupp arbetar med olika former av kollektivtrafikutredningar, infrastruktur och frågor inom hållbart resande. Inom dessa områden genomför Sweco Society på uppdrag från deras kunder utredningar och rådgivning inom kollektivtrafikområdet.

Det finns stor möjlighet framåt att i din roll utvecklas inom det intresseområde du själv vill arbeta mot.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt framåt. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Rollen kan bland annat innebära uppdrag inom..
 • Arbeta med linjenäts- och kapacitetsutredningar
 • Strategisk kollektivtrafikplanering
 • Stöd i trafikupphandling
 • Utreda och utveckla anropsstyrd trafik
 • Utveckla regionala trafikförsörjningsprogram
Vi söker dig som
 • Har relevant utbildning inom samhällsplanering, trafikplanering eller liknande
 • Har 1-2 års erfarenhet av kollektivtrafikbranschen alternativt arbetat i liknande roll på annat konsultbolag
 • Vill arbeta inom kollektivtrafikområdet, och vi ser även att du motiverar detta i din ansökan till oss
 • Talar och skriver flytande på det svenska språket, då det förekommer i den dagliga dokumentationen
Meriterande är om du..
 • Har kunskap inom GIS
 • Under en längre tid arbetat i liknande roll
Som person ser vi att du är driven med stort affärsfokus, engagemang och ansvarskänsla, både i relation med kund och med kollegor i olika projektkonstellationer. Du kommer snabbt att börja arbeta i uppdrag, få direktkontakt med kund och eget ansvar för det levererade resultatet och därför ser vi att du har väldigt god samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du är lyhörd och har lätt för att ta reda på kunskap som fattas.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, Långsiktigt
 • Placering: Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Matilda Rönnquist
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på matilda.ronnquist@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inom Sweco Society står människan i centrum när vi utvecklar morgondagens samhälle. Vi är rådgivare inom samhällsutveckling, från strategi, analys och planering till utformning. Våra fokusområden är välfärdsfrågor, demografi, stadsplanering, trafikutformning, regional utveckling och infrastrukturfrågor. Dessa områden påverkar människors vardag och utgör grunden till ett välfungerande och inkluderande samhälle. Samhällsplaneringen står inför stora utmaningar med en urbanisering som tilltar där städer växer. Detta innebär utmaningar för både städer och landsbygd. Vi hjälper våra kunder att planera för en hållbar framtid, tillsammans.