Kickstarta din säljkarriär under tre månader i höst

Kickstarta din säljkarriär under tre månader i höst

Är du driven och vill utvecklas inom försäljning? Vill du vara en del av ett härligt, engagerat och målinriktat team? Hos det internationella företaget Delicard får du möjligheten att redan i höst starta din karriär och skaffa värdefulla meriter för framtiden. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Delicards räkning tre innesäljare som ska från September till slutet av December arbeta med deras julförsäljning av gåvokort. Delicard är ett förmånligt gåvokort som är en populär present bland arbetsgivare att ge till sina medarbetare och kunder. Detta innebär att försäljningen blir mer likt ett erbjudande som uppskattas av kunden. De konsulter som arbetat med Delicard tidigare år har varit mycket nöjda med både arbetsuppgifter, arbetsplats och teamkänslan!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Delicards önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Delicard under tiden för projektet.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare på Delicard kommer du att ingå i ett säljteam som arbetar kampanj- och målinriktat där du får mycket coachning och pepp för att uppnå dina mål. Du kommer att arbeta med att söka upp nya kunder, marknadsföra Delicard samt hitta försäljningsmöjligheter.

Du kommer till exempel att:

* Över telefonen presentera, informera och sälja Delicard gåvokort, till största del mot befintliga kunder

Detta är en perfekt chans för dig som vill jobba med och utvecklas inom B2B samt få värdefull kunskap inom området! Delicard är ett etablerat företag på den svenska marknaden och det finns mycket kunskap inom företaget för dig med rätt driv att ta del av. De allra flesta kunder du kontaktar har tidigare hört talas om Delicard och vet hur uppskattade gåvokorten är. Försäljningserfarenhet är någonting som är högt meriterande för många framtida roller på arbetsmarknaden, ta chansen att få erfarenheten här!

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av kundkontakt, gärna över telefon
  • Har god förståelse för det svenska språket i såväl tal som skrift då du kommer att föra säljsamtal med kunder både över telefon och via email.
Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning, men viktigast är din positiva inställning och vilja att nå målen tillsammans med teamet. Du förstår vikten av goda kundkontakter och tycker om att jobba målfokuserat.

Som person är du tävlingsinriktad och ser fram emot att skaffa dig mer kunskap inom försäljning. Du gillar att söka upp nya kunder och hitta affärsmöjligheter. Vidare är du social, har lätt för att komma in i nya grupper samt har en positiv attityd som smittar av sig. Du ska vara en nyfiken och ambitiös person som tar för dig av de arbetsuppgifter som finns och frågar om du behöver hjälp från kollegor.

Övrig information

Om du av någon anledning har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom
  • Start: september 2018
  • Omfattning: heltid, 3 månader
  • Lön: timlön + provision
  • Placering: Liljeholmen
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Delicard erbjuder gåvokort med delikatesser, köksprodukter, inredning och middagsupplevelser. Företaget startades 1982 i Nacka och har en omsättning på cirka 40 miljoner kronor. Delicard gör det enkelt för människor att visa uppskattning. www.delicard.se