Key Account Managers till innovativt Fintech-bolag inom e-handel och betallösningar

Key Account Managers till innovativt Fintech-bolag inom e-handel och betallösningar

Vill du vara med på en unik tillväxtresa i en Fintech-organisation som andas innovation och utvecklingsfokus? Har du en gedigen bakgrund inom försäljning med dokumenterat goda resultat och vill bidra till att Qliros utvecklingskurva fortsätter att peka uppåt? Då kan tjänsten som Key Account Manager vara nästa steg i karriären för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Key Account Manager Merchant Acquisition och en Key Account Manager Merchant Development till Qliro Financial Services.

Qliro lanserades för att förenkla betalningar på nätet 2014 och har sedan dess gjort en imponerande resa. Idag används tjänsten i hela Norden av välkända e-handlare som bland annat CDON.COM, Nelly och Designtorget samt har 200+ anställda från över 30 länder. De breddar hela tiden sitt erbjudande till både e-handlare och konsumenter och arbetar hårt för att uppnå visionen om att bli ledande inom digital konsumentfinansiering i Norden. I takt med att Qliro växer, växer även säljorganisationen och som Key Account Manager kommer du ha en avgörande roll för att företaget ska kunna fortsätta utvecklas.

Beroende på vem du är, vad du har för erfarenheter och vad du vill fokusera på finns det på Qliro gott om möjligheter till att inta en roll som passar just dig inom försäljning. På avdelningen Merchant Acquisition arbetar du fokuserat med relationsbyggande mot potentiella nyförvärv av kunder/handlare och på Merchant Development ansvarar du för att förvalta och optimera affärsmöjligheterna hos existerande kunder. På Qliro erbjuds du en energifull, dynamisk och utmanande vardag där nya idéer och ambition välkomnas med öppna armar.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Qliro.

Arbetsuppgifter

Oavsett fokus arbetar du som Key Account Manager på Qliro med en attraktiv produkt, bra referenskunder och på ett företag som säkerställer att du har de förutsättningarna som du behöver för att lyckas. Vidare kommer du att arbeta mot beslutsfattare på högsta nivå och kompetenta kollegor i en snabbrörlig organisation.

Key Account Manager Merchant Acquisition

Som Key Account Manager Merchant Acquisition kommer du fokusera på att upprätta goda relationer gentemot några utav de största handlarna på nordiska marknaden med syfte att säkra affärsmöjligheter hos potentiella kunder. Detta gör du genom att prospektera och presentera Qliros erbjudande genom personliga möten med nyckelpersoner och beslutsfattare på företagen. Du ansvarar vidare för att kunderna ska få en positiv upplevelse under hela vägen från prospekt, avtalsskrivning, onboarding och uppföljning genom att projektleda och involvera relevanta personer internt såväl som hos kunderna och ständigt bidra till utveckling av retoriken och processerna som används i samband med dessa möten.

Key Account Manager Merchant Development

Som Key Account Manager Merchant Development kommer du fokusera på att upprätthålla och utveckla relationen gentemot existerande kunder och några utav de största handlarna på nordiska marknaden med syfte att optimera affärsmöjligheterna. Detta gör du genom att skapa och presentera förbättringar samt utvecklingsmöjligheter som gynnar både kunden och Qliros affär. Vidare innebär denna roll att du projektleder och driver olika initiativ som syftar till att förbättra handlarnas upplevelse av Qliros produkter, vilket inkluderar att du ansvarar för att hitta nya lönsamma finansiella och tekniska lösningar.

Vi söker dig som
  • Innehar minst 5 års erfarenhet av försäljning inom relevant område med dokumenterat goda resultat
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Det är starkt meriterande om du arbetat i en liknande roll inom e-handel och/eller betallösningar och är med fördel tekniskt intresserad.

Resor kommer i viss omfattning kommer att förekomma.

Som person tror vi att du besitter en mycket god förmåga att bygga starka relationer genom ditt kommunikativa, förtroendeingivande och strukturerade sätt att möta personer i olika sammanhang. Vidare är du en riktig go getter med ett energiskt och lösningsfokuserat angreppsätt till dina uppgifter och drivs av att både uppnå och överträffa förväntningar.

Övrig information
  • Start: Omgående med viss hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse, fast del + provision
  • Placering: Sveaplan, Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Qliros önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Tydliggör gärna i din ansökan vilken av tjänsterna som intresserar dig mest. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på per mail under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Qliro är ett nordiskt fintech-bolag som grundades 2014 och specialiserar sig på e-handelsbetalningar, digital konsumentfinansiering, privatlån och sparkonton. Bolaget förmedlar finanstjänster till över 2,5 miljoner unika kunder på den svenska, norska, danska och finska marknaden och står under tillsyn av Finansinspektionen. Qliro är en del av Qliro Group som idag är ledande i Norden inom digital handel och finansiella tjänster och ägs bland annat av Kinnevik