Key Account Manager-Assistent på deltid!

Key Account Manager-Assistent på deltid!

Har du ett intresse för kundrelationer och tycker det låter spännande att arbeta nära marknaden på ett mindre företag som samtidigt är marknadsledande? Hos vår kund får du inblick i hur hela verksamheten fungerar och möjlighet att jobba med många olika typer av arbetsuppgifter - För rätt person finns möjlighet att växa in i rollen och stanna på företaget även efter examen!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en KAM-Assistent på deltid, ca 1-2 dagar per vecka. Kunden är marknadsledande inom munvårdsprodukter, och är just nu i en expansionsfas då de går från att vara ett enproduktsföretag till en bredare produktportfölj. De söker nu en driven person med rätt inställning som kommer att jobba med olika former av kontakt mot företagskunder. Vill du vara med på deras resa? Läs vidare!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid och pågå långsiktigt. Det finns goda möjligheter att gå över till en heltidsroll på företaget efter examen, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som KAM-assistent kommer du stötta företagets VD i kontakten med företagskunder i såväl Sverige som övriga norden.

Du kommer till exempel att:
 • Följa med på kundmöten där du tar anteckningar och lär känna kontaktpersoner
 • Ta fram PowerPoint-presentationer
 • Tillhandahålla marknadsföringsmaterial till säljare och kunder
 • Stötta och vara behjälplig i kundkontakter och affärer
Till en början ser vi helst att du kan arbeta måndagar, då VD:n är på plats och har möjlighet till upplärning.

Tjänsten passar dig som har ett intresse för försäljning och kundkontakter. För rätt person finns stora möjligheter att efter examen kliva in i rollen som Key Account Manager för den svenska marknaden på heltid.

Vi söker dig som
 • Är studerande på minst 50%
 • Är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift, då detta förekommer i det dagliga arbetet
 • Har tidigare erfarenhet av kontakt med företagskunder
 • Har goda kunskaper i Excel och PowerPoint
Som person är du noggrann och affärsinriktad. Vi ser att du är nyfiken på att förstå kundernas perspektiv och vill lära dig hur marknaden fungerar. Vidare ser vi att du är mycket kommunikativ i såväl tal som skrift, samt orädd med en positiv inställning och ett lösningsfokus.

Övrig information
 • Start: Mars/April 2019
 • Omfattning: Deltid, ca 1-2 dagar per vecka
 • Placering: Lidingö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)