Key Account Coordinator till JTI

Key Account Coordinator till JTI

Kombinera administration och analys med support i världsklass och många sociala kontaktytor. På det internationella JTI söker man nu efter en Key Account Coordinator där du stöttar företagets säljstyrka med att skapa bästa förutsättningar för att stärka affären. Är du analytisk, problemlösande, en stark team-player och har mycket goda kunskaper i Excel? Sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Key Account Coordinator till JTI.

Japan Tobacco International (JTI) är en ledande internationell tobakstillverkare med huvudkontor i Genève, Schweiz. JTI har ca 27,000 anställda på 367 kontor och i 26 fabriker över hela världen och deras produkter och varumärken distribueras i mer än 120 länder. JTI har fått utmärkelsen Top Employer årligen sedan 2014.

Här tar du plats i en helt ny roll på det nya svenska huvudkontoret som ligger på bästa adress mitt i centrala Stockholm. Du jobbar i ett team med stark kommersiell prägel, med en nytillträdd chef med visioner och tydligt ledarskap och din roll är att supportera en säljstyrka om fem personer. På kontoret jobbar 70 personer där stämningen präglas av ambition, glädje och hjälpsamhet och du kommer ha breda kontaktytor med flera team.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos JTI

Arbetsuppgifter

Som Key Account Coordinator kommer du att stötta företagets säljstyrka och få chansen att axla en bred roll som ställer krav på service, administration, analys och noggrannhet. Rollen är ny och du kommer därför inte till ett dukat bord utan får själv vara med och sätta din prägel på arbetssätt och rutiner.

Du kommer till exempel att:
 • Utgöra administrativt stöd till såväl säljstyrka som chefer vid förberedelser inför kundmöten, business case och anbudsprocesser etc
 • Utveckla nära relationer med kunder och intressenter i syfte att stödja säljstyrkan
 • Sätta rutiner för att effektivisera och förbättra datainsamlingsprocedurer och lägga planer för proaktiv hantering
 • Anpassa arbetsprocesser med interna funktioner så som marknadsföring, logistik och ekonomi
 • Utgöra ett stöd i utförandet av månadsanalys för försäljning, uppföljningar och följa trender på marknaden
 • Identifiera utmaningar och föreslå förbättringsåtgärder i det interna arbetet
Tjänsten passar dig som vill jobba i en roll som kombinerar noggrannhet, analys och administration med ett kommersiellt tänk och många sociala kontaktytor. Du lockas av ett internationellt bolag som gärna uppmanar till intern karriär och personlig utveckling.

Vi söker dig som
 • Har minst 1 års tidigare arbetslivserfarenhet från en administrativ eller serviceinriktad tjänst
 • Har en analytisk förmåga
 • Har mycket goda kunskaper i Microsoft Excel (rekryteringsprocessen kommer innehålla ett Excel-test)
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
Det är meriterande om du

* Har en avslutat eftergymnasial utbildning

Som person är du strukturerad i ditt arbetssätt för att hålla kvalitet och effektivitet. Du är problemlösande och ser varje svårighet som en rolig utmaning och tvekar inte en sekund på att ta dig an problemet. Du är ansvarstagande och jobbar hela tiden för ditt och företagets bästa och försöker hela tiden lära dig mer och utveckla dig själv. Sist men inte minst besitter du en stark samarbetsförmåga, ställer upp för dina kollegor, har lätt att skapa relationer internt och externt samt bidrar till en god stämning på arbetsplatsen. Personligheten väger tungt i denna roll!

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med provanställning
 • Lön: Fast enligt överenskommelse
 • Placering: Centrala Stockholm, Sveavägen
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och JTI:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Japan Tobacco International (JTI) är en ledande internationell tobakstillverkare med huvudkontor i Geneve, Schweiz. JTI har ca 27,000 anställda på 367 kontor och i 26 fabriker över hela världen och deras produkter och varumärken distribueras i mer än 120 länder.
JTI Swedens huvudkontor ligger i centrala Stockholm. Säljkåren finns representerad över hela Sverige och snusfabriken ligger i Vårgårda, där de producerar snus för den svenska, norska och japanska marknaden under namnet Nordic Snus AB.

I Sverige har JTI och Nordic Snus över 170 anställda, där JTI är den ledande cigarettleverantören med välkända varumärken såsom Camel och Winston så väl som klassiska svenska varumärken som Blend och Level. Nordic Snus är en av de ledande producenterna på den svenska snusmarknaden med traditionellt svenska snus sålt under varumärkena LD och Nordic Spirit. JTI:s lokala tobaksarv sträcker sig tillbaka till 1890 då deras äldsta varumärke, Commerce, lanserades.