Kan man arbeta med IT-support och samtidigt ge människor ett friskare liv?

Kan man arbeta med IT-support och samtidigt ge människor ett friskare liv?

Skulle du vilja arbeta med högkvalitativ support där användaren står i centrum? Då kan detta vara tjänsten för dig! Euro Accident är certifierade som ett Great Place to Work sedan 2016 och arbetar strategiskt för att bli Sveriges attraktivaste arbetsplats och erbjuder en mängd förmåner. Du som söker ska tidigare ha arbetat med användarupport, samt ha goda kunskaper i klient OS Windows 7-10 och Officepaketet. Vi arbetar med löpande urval så sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en medarbetare inom IT-Support till försäkringsbolaget Euro Accident! Med tron på att människor ska kunna arbeta, få ihop sin tillvaro och vara friska medan de gör det, försäkrar Euro Accident inte bara människors liv och lön, utan även deras välmående. Kunderna är företag och deras medarbetare.

Självklart lever de som de lär och arbetar för att vara en attraktiv arbetsplats med hållbara medarbetare. De har ett samarbete med Great Place to Work som syftar till att kontinuerligt mäta och förbättra sina insatser som arbetsgivare. De har ett starkt fokus på bra ledarskap och förmåner. Bland annat erbjuder de ett omfattande trygghetspaket, möjlighet till träning på arbetstid, ett generöst friskvårdsbidrag, massage och 37,5 timmars arbetsvecka.

IT-organisationen har en mycket viktig roll i företaget då Euro Accident strävar efter att vara innovativa och ligga i framkant. Bland annat håller man på att automatisera drift- och support med hjälp av Microsoft-produkter. I den här rollen kommer du sitta i gruppen Operation & Support där Rickard är ansvarig chef. Gruppen består av tre andra kollegor, där två arbetar med drift & servar och en arbetar med support. Men självklart hjälps alla åt där det behövs! Gruppen är ett väl sammansvetsat team som värderar samarbete, god service och teamkänsla. Du kommer vara placerad i Stockholm och sedan främst stötta övriga kontor remote, däremot så ingår en del resor till Euro Accidents övriga kontor!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Euro Accident.

Arbetsuppgifter

Som IT-support kommer du ansvara för att ge bästa möjliga service till organisationen! Här är det kvalitet för kvantitet som är det viktigaste! I den här rollen kommer du få möjlighet att arbeta med både enklare och mer avancerade ärenden, alla här arbetar nämligen first-, second- och third-line. Ärenden kan ha att göra med att hjälpa till med behörigheter och lösenord, installera nya system, avsluta användare, administrera grupper, göra beställningar, installera nya användare och allt annat möjligt som kommer in! Du arbetar främst med att ge högklassig support, men de dagar det är lugnare kommer du få möjlighet att sätta dig in i IT-driften och lära dig hur den fungerar!

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot supportärenden via mail och telefon
 • Ge högklassig service till personalen
 • Genomföra viss dokumentation
Tjänsten passar dig som trivs med att ge god service och användarsupport och vill arbeta på ett bolag med härliga kollegor!

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av IT-support där du arbetat nära användarna
 • Har kunskaper inom Microsoftprodukter, både på server- och klientsidan
 • Har förståelse för Active Directory, operativsystem och hela office-paketet
 • Har goda kunskaper inom både Svenska och Engelska då du kommer supportera användare på båda språken samt sköta viss dokumentation
Det är meriterande om du
 • Har kunskaper om Nätverk, DNS, Switchar, Routrar TCP/IP, Brandväggar & SCCM
 • Har erfarenhet från MSI-paketering
Som person är du väldigt serviceminded och prestigelös, du tar tag i det som behövs göras och brinner för att ge god service av högsta kvalitet! Vidare är du en lagspelare uti fingerspetsarna och hjälper gärna till om en kollega är i knipa. Du passar in på Euro Accident om du är en glad och skojfrisk prick som månar om dina medarbetare. Sist ser vi att du är självgående och ansvarstagande.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Danderyd, Stockholm
 • Arbetstider är förlagda mellan 7-18
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Euro Accidents önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Euro Accidents på deras hemsida!