Kampanjanalytiker till Axfood-koncernen sökes

Kampanjanalytiker till Axfood-koncernen sökes

Nu söker vi en analytiskt lagd person som vill arbeta med försäljningsprognoser och uppföljning. Vi söker dig som vill arbeta med effektivisering och förbättringar av varuförsörjningen. Vill du vara en del av ett kontor med familjär stämning och arbeta i en koncern med stora utvecklingsmöjligheter internt? Då är du varmt välkommen in med din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker en kampanjanalytiker till Dagab Inköp & Logistik.
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Dagab Inköp & Logistik.

Arbetsuppgifter

Som kampanjanalytiker kommer du att tillhöra avdelningen Autoorder som är en del av funktionen Varuflödesstyrning (VFS), vilken är den del av verksamheten som ansvarar för planering och styrning av ett effektivt och lönsamt varuflöde från leverantör hela vägen till Axfoods egenägda och handlarägda butiker samt externa kunder. Din arbetsplats är Dagab Inköp & Logistik i Jordbro och du rapporterar till Chef Autoorder. Hos Dagab Inköp & Logistik ger drivkraft växtkraft och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

I rollen som kampanjanalytiker kommer du att arbeta med att säkerställa ett effektivt varuflöde till butik för kampanj- och säsongsvaror. Du kommer skapa och följa upp försäljningsprognoser samt utveckla modeller och rutiner inom kampanjprocessen för att skapa förutsättningar för effektiviseringar och förbättringar av varuförsörjningen.

Du kommer till exempel att:
 • Skapa prognoser med hög kvalitet för att optimera orderförslag av kampanj- och säsongsvaror
 • Utveckla och samordna den operativa driften av kampanj- och säsongsorderförslag
 • Ansvara för veckovis uppföljning av genomförda kampanjer samt samla in och analysera data för att stödja beslut inom kampanjprocessen
 • Leda eller delta i förbättringsaktiviteter inom kampanjprocessen både internt och mot andra avdelningar
Tjänsten passar dig som vill ha möjligheten att få arbeta på Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln som ligger i framkant inom hållbarhetsfrågor. En organisation med en inkluderande och stöttande kultur där mångfald ses som en tillgång. Axfood är en koncern i ständig utveckling och de arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens.

Vi söker dig som
 • Har en examen från högskola eller universitet inom logistik, ekonomi eller annan liknande inriktning
 • Har en mycket god analytisk förmåga och är van vid att hantera och analysera stora mängder data
 • Har mycket goda kunskaper i Office-paketet främst inom Excel (Pivot och Macro) samt Power Point
 • Talar och skriver obehindrat på svenska då all kommunikation sker på svenska i arbetet
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av att arbeta i SAP
 • Har grundläggande kunskaper i programmering (SQL)
 • Har erfarenhet från dagligvaruhandeln
 • Har arbetat inom logistik/varuförsörjning
 • Har erfarenhet av projektledning
Vi söker dig som vill ta dig an en operativ och analytisk roll där du behöver ta stort ansvar för ditt eget arbete redan från första dagen. Vi tror att du är kommunikativ och letar efter en roll där du får fortsätta att använda och utveckla din analytiska förmåga och goda kunskaper i Excel. Eftersom du hanterar stora mängder data, gör beräkningar och analyserar utfall krävs ett strukturerat och noggrant arbetssätt eftersom du behöver ha ett öga för detaljer och eventuella avvikelser. Vi tror att du tycker om att lösa problem, både tekniska och processmässiga, då detta är viktigt för att utveckla verksamheten. Vidare trivs du med att känna samhörigheten i ett team men vill samtidigt ta ansvar och driva ditt arbete på ett självständigt sätt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Jordbro
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Dagab Inköp & Logistiks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dagab Inköp & Logistik är ett supportbolag inom Axfoodkoncernen som ansvarar för sortiment, inköp och logistik till Axfoods kedjor Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross och Axfood Närlivs. Genom att tillhandahålla ett effektivt sortiment och optimala logistiklösningar bidrar Dagab till att öka butikernas försäljning och lönsamhet. Dagab Inköp & Logistik omsätter drygt 41 miljarder kronor (2017) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista.

För mer information besök: Dagab Inköp & Logistik