Kalkylator med inköpsansvar till Byggmästargruppen

Kalkylator med inköpsansvar till Byggmästargruppen

Vill du arbeta i en central roll där du får ta stort eget ansvar och följa dina projekt från start till slut? Tycker du om att arbeta med siffror och har ett naturligt affärstänk? Då är rollen som Kalkylator med Inköpsansvar på Byggmästargruppen rätt för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Kalkylator med Inköpsansvar till Byggmästargruppen. Byggmästargruppen är ett byggmästarföretag med egna hantverkare och egna produktionsledare. På Byggmästargruppen arbetar de utifrån devisen bekymmersfria byggprojekt. Nyckeln till framgång är deras medarbetare som brinner för allt som har med byggprojekt att göra, som är engagerade och tar ansvar för ett bekymmersfritt byggprojekt till deras kunder. Nu söker de nästa nyckelperson till två av företagets affärsområden Ombyggnad och Lokalanpassning. Som Kalkylator med Inköpsansvar kommer du att arbeta med allt från projektekonomi, administrativ projektstyrning och anbudsarbete, samt följa dina projekt från start till slut för att utvecklas maximalt. Du kommer även att få en gedigen introduktion och få möjlighet att skugga en senior kollega för att få de bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Byggmästargruppen. Uppdraget kommer att vara en tillsvidareanställning på heltid.

Arbetsuppgifter

Som Kalkylator med Inköpsansvar spänner dina arbetsuppgifter över allt från projektekonomi, administrativ projektstyrning och anbudsarbete. Genom din kompetens gör du kvalificerade bedömningar om projektets kostnader och inköp, och du får följa dina projekt från start till slut för att få den bästa erfarenhetsåterföringen. Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med mängdberäkning och kalkylering
 • Sköta ekonomin i pågående projekt
 • Hantera förfrågningar från underleverantörer
 • Skriva avtal, utvärdera och följa upp underleverantörer efter kalkylarbete
Vi söker dig som

För den här tjänsten söker vi dig har en teknisk utbildning inom bygg- och anläggning, samhällsbyggnad eller motsvarande. Utöver det har du genom tidigare arbete som exempelvis snickare, konsult, beställare eller entreprenör ha skaffat dig erfarenhet av kalkylarbete inom byggbranschen. Vidare söker vi dig som kan kommunicera obehindrat på engelska och svenska då det krävs i den dagliga kommunikationen.

Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av byggproduktion, projektekonomi och byggadministration.
 • Har erfarenhet av kalkyleringsverktygen MAP och/eller Wikells
 • Har kunskap om entreprenadjuridik
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person tycker du om att arbeta med siffror och självständigt driva ditt eget arbete framåt. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och affärsmässig i dina prioriteringar. Då du kommer att vara i kontakt med många personer internt inom företaget men också externt så är det viktigt att du är samarbetsvillig och tycker om att arbeta i team.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid 40h/veckan
 • Placering: Johanneshov, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Byggmästargruppens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork