KYC administratörer till ledande betalleverantör

KYC administratörer till ledande betalleverantör

Är du en analytisk person med ett öga för detaljer, samtidigt som du trivs med att jobba i ett högt tempo? Är du intresserad av att få värdefull erfarenhet inom KYC hos ett bolag där man får sitta med detektivarbete och administration? Då är detta det perfekta jobbet för dig! Sök jobbet redan idag, då vi jobbar med ett löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning femton stycken KYC administratörer för ett projekt under ett års tid. Du kommer att vara en del av ett större team som jobbar med KYC-processen samt aktiveringen av nya kunder.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som KYC administratör kommer du tillsammans med dina kollegor se till att vår kunds nya och befintliga kunder uppfyller de säkerhetskrav som man har.

I rollen kommer du bland annat att:
 • Kontrollera företagsinformation i avtal för nya kunder
 • Arbeta enligt våra policys kring AML, CTF och Fraud prevention
 • Utföra riskbedömningar
 • Aktivera kunder i produktionssystem
Vi söker dig som
 • Eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi eller Juridik, alternativt erfarenhet som motsvarar detta
 • Flytande i engelska i tal och skrift samt goda kunskaper i svenska
 • God datorvana
 • Har administrativ erfarenhet och således förståelse för betydelsen av att arbeta på ett noggrannt och strukturerat sätt
 • Har möjlighet att starta ditt uppdrag 19/4
Som person är du analytiskt lagd med en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du är noggrann i ditt arbetssätt samtidigt som du är mån om att arbeta effektivt för att upprätthålla både kvalité och uppsatta tidsramar.

Vi ser gärna att du i din ansökan skickar med personligt brev där ditt intresse för tjänsten och arbetsuppgifterna tydligt framkommer.

Övrig information
 • Start: Mitten av april
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm City
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se