KYC-Administratör till svensk storbank!

KYC-Administratör till svensk storbank!

Har du en utbildning inom ekonomi med en inriktning mot finansiering och vill få in foten på en av Sveriges största företagsbanker? Vi söker just nu en KYC-Administratör till en av Sveriges storbanker. I denna roll kommer du att arbeta med onboarding och regelverkshantering för nya och befintliga kunder. Sök tjänsten redan idag då vi går igenom ansökningar löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en medarbetare inom onboarding och regelverkshantering till en av Sveriges största företagsbanker. De regler som kommer att behandlas är främst AML/KYC och därför söker vi någon som har kunskap inom detta. I rollen som KYC-administratör kommer även reglerna EMIR, MiFID, Fatca och CRS att beröras men i lite mindre utsträckning. Vidare kommer du att jobba med stora spännande företagskunder och finansiella institut. I samband med din start kommer du att få en introduktion till arbetet för att du därefter på ett självständigt sätt ska kunna ta dig an uppgifterna.

Detta är ett konsultuppdrag som kommer vara på heltid över tre månader men chans till förlängning, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som KYC-Administratör kommer du arbeta med handläggning, onboarding av kunder och regelverkshantering. Du kommer att få komma in på en spännande avdelning inom regelverk och få stötta upp med deras administration kopplat till KYC-dokumentation. I denna roll kommer främst kontakten med kundteamen vara ditt huvudfokus och du kommer i samarbete med ditt team att bidra till kontinuerlig förbättring av effektiva arbetsmetoder i förhållande till regelverket.

Vi söker dig som
 • Har en examen inom ekonomi med inriktning på finans
 • Tidigare har arbetslivserfarenhet inom finansbranschen
 • Har erfarenhet av att arbeta med regelverk, främst AML & KYC
 • Största delen av kommunikationen sker på engelska, vilket förutsätter att du har mycket goda kunskaper inom språket
Det är meriterande om du
 • Har arbetat med dessa regelverk tidigare: EMIR, MiFID, FATCA/CRS
 • Talar och skriver obehindrat på svenska
 • Tidigare har arbetslivserfarenhet från en bank och/eller med mycket kundkontakt
Flera dokument är på engelska, därför är det krav på en obehindrad förståelse för det engelska språket. Då arbetet är av självständig art så riktar vi oss till dig som trivs med att ha mycket ansvar och proaktivt kan driva ditt eget arbete framåt. Du har en positiv inställning, har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra och trivs med ett högt tempo. För att passa i rollen är du självklart noggrann, resultatinriktad och trivs i en arbetsmiljö med högt i tak.

Övrig information
 • Start: September
 • Omfattning: 6 månader med chans till överrekrytering
 • Lön: Beroende på erfarenhet
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • För att vara en aktuell kandidat i processen behöver du även beställa hem ett utdrag från belastningsregistret i samband med din ansökan.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork