KTH söker en support-tekniker!

KTH söker en support-tekniker!

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och är nu är ute efter en person som känner sig redo att axla ansvaret som support-tekniker i deras first line. Om du är personen med stort IT-intresse, har tidigare supporterfarenhet samt tycker om att omge dig i en miljö där du dagligen kommer möta inspirerande personer läser du just nu om rätt uppdrag. Ta då möjligheten att söka den här tjänsten och bli en del av KTH:s 1st line.

Information om uppdraget

Som support-tekniker på KTH kommer du arbeta i en first line-roll där du kommer ta ansvar kring supporten över IT och där kommunikationen sker via telefon, e-mail samt över mottagningsdisk.

Vi söker dig som är en driven person, som inte är rädd för att ta egna initiativ och inte tycker det är några konstigheter att ta ägandeskap för det egna arbetet på ett strukturerat och hållbart sätt.

Uppdraget stäcker sig initialt över 6 månader men med goda möjligheter till förlängning!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Ge support med hjälp av fjärrstyrande program
 • Skapa processer i form av lathundar, instruktioner och dokumentation inom IT-området
 • Arbeta i KTH:s interna ärendehanteringssystem Efecte Edge
 • Stötta upp och vara behjälplig med övriga IT-relaterade uppgifter
Vi söker dig som

För att vara aktuell i tjänsten ser vi att du:
 • Har kunskaper i MacOS, felsökning och installation av hårdvara
 • Visar framföttern samt har en god organisationsförmåga, är självständig och innesitter egen drivkraft
 • Är van att jobba i någon typ av ärendehanteringssystem
 • Har 2 års erfarenhet av liknande arbete
 • Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift då det krävs i rollen.
Tidigare erfarenheter av IT-support efterfrågas i tjänsten där felsökningar, installationer och uppgraderingar i Windows10-miljö ingår.

Övrig information
 • Uppdraget gäller en heltidstjänst
 • Startdatum: senast 17 oktober
 • Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se