KPI Controller till välkänt företag inom elektronik

KPI Controller till välkänt företag inom elektronik

Vill du få möjligheten att arbeta på ett spännande företag i en internationell miljö? Om du har erfarenhet av controlling och besitter en god analytisk förmåga kan detta vara nästa steg för dig. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en KPI Controller som kommer att fokusera på analys och kontroll av KPI:er internt på nordisk nivå. Uppdraget kommer att starta i mitten av augusti och du kommer att sitta i företagets lokaler i Kista.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcker sig långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Som KPI Controller kommer du att skapa KPI-rapporter i Excel från olika system för att se trender och analysera resultat. Du kommer att informera berörda avdelningar samt driva förändringar vid behov.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Daglig hantering av centrala KPI:er
 • Hantera Excelfiler, inklusive makroskapande för KPI-rapportering
 • Genomföra projekt för att skapa logik samt förbättra KPI:er
 • Regelbundet analysera data, skapa och leda handlingsplaner för förbättring
Tjänsten passar dig som vill arbeta på ett stort företag i en internationell miljö.

Vi söker dig som
 • Har universitetsexamen inom företagsekonomi eller liknande
 • Har 1-2 års erfarenhet inom liknande roll (Controller)
 • Har erfarenhet av att arbeta med Excel och analys av siffror
 • Är mycket skicklig i Excel, du behöver kunna skapa makron
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska då du kommer att arbeta på båda språken
Som person tror vi att du har en mycket god analytisk förmåga och tycker om att arbeta med siffror. Du har en mycket god social- och nätverkande förmåga. Vidare ser vi att du har en förmåga att arbeta noggrant och strukturerat och ser alltid till att leverera med hög kvalité.

Övrig information
 • Start: Mitten av augusti
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Kista
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork