Juriststudent sökes som Legal Assistant till Eltel

Juriststudent sökes som Legal Assistant till Eltel

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - Infranets - inom segmenten Power, Communication och Other. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm. Nu söker Eltel en ambitiös juridikstudent som vill kombinera sin studietid med tjänsten som Legal Assistant till Eltels svenska juristavdelning. Som Legal Assistant kommer du i nära samarbete med seniora jurister arbeta med alltifrån administration till kvalificerat juridiskt arbete - där din ambition sätter gränserna. Har du kommit en bit in i din juristutbildning, vill arbeta flexibelt 10-12 h i veckan samt tycker att infrastruktur/entreprenadbranschen känns spännande? Sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Som Legal Assistant kommer du arbeta i en miljö med mycket kompetens, där den juridiska avdelningen har en central supporterande roll till företagets olika funktioner.

Du erbjuds
 • Möjligheten att utveckla dina praktiska juridiska kunskaper på en juridisk avdelning, redan under dina studier
 • Möjligheten att få en inblick i bolagsjuristens dagliga arbete i ett börsnoterat bolag
 • Insyn i infrastrukturbranschen
 • Ett flexibelt deltidsjobb där du genom driv och engagemang är med och påverkar dina arbetsuppgifter.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer variera och kommer till exempel att innebära:
 • Upprättande av juridiska dokument, såsom brevskrivande i projektgenomföranden och enklare avtal
 • Författande av styrelseprotokoll
 • Administrativ stöttning av varierad karaktär samt prestigelöst arbete såsom avtalshantering, kopiering av dokument, arkivering mm.
Vi söker dig som
 • Studerar på Juristprogrammet och har kommit en bit in på din utbildning
 • Har minst 1.5 år kvar av dina studier och avser arbeta deltid under resterande studieperiod
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du intresserad av entreprenadrätt, vilket du även motiverar i din ansökan. I den här rekryteringsprocessen är det även meriterande om du sedan tidigare arbetat administrativt.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, där vi söker dig med en prestigelös attityd och högt engagemang.

De kompetenser vi efterfrågar hos dig som person är:
 • God social förmåga
 • Initiativtagande och självgående
 • Flexibel
* Personlig mognad, då vi ser att du är trygg i dig själv och kan argumentera för dina val
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Juridik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se