Juridikstudent som vill ha ett flexibelt extrajobb? Sök tjänsten som administratör på Terra Advokat!

Juridikstudent som vill ha ett flexibelt extrajobb? Sök tjänsten som administratör på Terra Advokat!

Är du juridikstudent och vill skaffa dig meriterande arbetslivserfarenhet redan under studietiden? Vill du ha ett flexibelt extrajobb där du själv kan bestämma vilka dagar och tider du jobbar? Vi söker dig som är självgående, ser lösningar där andra ser problem, och inte räds att komma med egna initativ. Låter det som en beskrivning som passar in på dig? Då är det kanske dig vi söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en administratör till Terra Advokat!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Terra Advokat. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig på sex månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Terra Advokat grundades 2017 och arbetar i huvudsak med entreprenadjuridik. I den här rollen kommer du stötta upp bolagets personalstyrka på fyra personer med diverse administrativa sysslor. Du kommer jobba ungefär 3-8 timmar per vecka, ibland mer och ibland mindre, beroende på hur arbetsbelastningen ser ut.

Du kommer bland annat att:
 • Vara behjälplig vid kursförfrågningar och sköta all administration kring det, t.ex. boka hotellrum och köpa flygbiljetter
 • Sammanställa material som skickas till revisor inför bokföring, scanna in fakturor och sköta betalningar
 • Hjälpa till med beställningar av diverse kontorsmaterial och ha kontakt med leverantörer
För dig som är juridikstuderande finns även möjligheten att stötta upp i administrativa uppgifter som gäller klientärenden, om intresse finns.

Vi söker dig som
 • Studerar på universitet eller högskola på minst 50% eller mer. Med fördel läser du juridik eller liknande
 • Är flytande i svenska i tal och skrift, då språket förekommer i dagligt arbete
Det är meriterande om du arbetat med administrativa arbetsuppgifter sedan tidigare.

För den här tjänsten lägger vi störst vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du strukturerad, noggrann och har lätt att prioritera mellan arbetsuppgifter. Du är flexibel, prestigelös och trivs med att arbetsuppgifterna varierar. Vi letar efter dig som vågar ta egna initiativ och själv söker upp information för att få svar på dina frågor. Du kommer arbeta tätt tillsammans med dina kollegor vilket kräver att du har en god samarbetsförmåga, gillar att jobba i team och trivs i en föränderlig miljö!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 3-8 h/vecka, arbetsbelastningen kan variera, tider och dagar flexibelt
 • Placering: Linnégatan, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Terra Advokats önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Juridik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork