Juniora webbredaktörer för projekt på Swedbank med start v.37!

Juniora webbredaktörer för projekt på Swedbank med start v.37!

Är du en noggrann och kvalitetsmedveten person med kunskaper inom webbredaktion? Då är detta en mycket bra möjlighet att få arbeta med digitala kanaler inom Swedbankfamiljen och deras webb! Sök redan idag då vi kommer påbörja selekteringsprocessen inom kort.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swedbanks räkning 10 juniora webbredaktörer för ett projekt som sträcker sig från och med v.37 och cirka tre månader framåt. Du kommer de första dagarna få utbildning/introduktion i två olika CMS-system. Projektet utgörs av en manuell migrering av site innehåll inom Swedbankfamiljen. Du kommer att ingå i ett team av de 10 personer vi rekryterar in, plus seniora handledare som finns på plats som mentorer.

Det är god stämning i gruppen, högt i tak och alla är hjälpsamma, kompetenta, omtänksamma och har ett otroligt stort driv och mycket ambition självklart tror vi att du är likadan! Vi söker dig som gärna visar framfötterna.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Swedbank. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till mitten av december. Det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget, då det kan komma att finnas andra behov på Swedbank.

Arbetsuppgifter

Som Junior Webbredaktör kommer du arbeta i två olika CMS-system med manuell migrering där du flyttar content från deras gamla plattform till den nya (Adobe Experience Manager). Du arbetar utifrån befintliga mallar och en redan satt brand profil.

Du kommer till exempel:
 • Administrera innehållet i deras CMS och föra över information från en plattform till en annan.
 • Delta i projektmöten där ni går igenom innehåll tillsammans.
 • Samarbeta i team för att komma framåt i projektet.
Tjänsten passar dig som vill får värdefull erfarenhet inom webb/content och få bra arbetslivserfarenhet som du kan bygga din karriär på

Vi söker dig som

Vi söker dig som har kunskaper om hur arbetet på en webbredaktion går till, vilket du har fått genom studier eller tidigare arbeten. Du har även ett intresse för kommunikation.

Du skall:
 • Ha en relevant utbildning inom webb eller erfarenhet från webbredaktion från tidigare yrke
 • Trivas med administrativa uppgifter
 • Vara bra på svenska i tal och skrift för att klara av uppgifterna
Vi ser det som meriterande om du

* Har kunskaper i något CMS-system sedan tidigare

För den här tjänsten gör vi utdrag ur belastningsregistret då du kommer arbeta på bank.

Som person är du extremt noggrann och värdesätter kvalité i ditt arbete du är detaljorienterad vilket du kommer kunna ge mycket goda exempel på. Du är även en ordningsam person och tar ett stort ansvar för att de arbetsuppgifter du tar på dig blir utförda i tid och med god kvalitet samtidigt som du arbetar effektivt. Du kommer att arbeta tätt med ditt team och det är därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga.

Övrig information
 • Start: V.37
 • Omfattning: Heltid ca 3 månader
 • Lön: 135 kr/h
 • Arbetstider: 8.30 16.30 (38,5 timmars veckor), mentorerna kommer att vara borta under 5 fredagar på hösten och under dessa dagar ligger projektet nere
 • Placering: Stockholm, Sundbyberg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedbanks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Publicering, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedbank är en av Sveriges storbanker med verksamhet i Sverige och Baltikum. Sett till antalet kunder är Swedbank Sveriges största bank och de riktar sig både till företags- och privatkunder. Banken satsar mycket på den digitala utvecklingen och du är välkommen att få vara med på resan!