Juniora systemutvecklare till talangprogram hos Deloitte!

Juniora systemutvecklare till talangprogram hos Deloitte!

Deloitte Tax & Legal öppnar nu portarna för ett talangprogram där du som junior/nyexaminerad utvecklare får en unik möjlighet att starta din karriär med raketfart. Hos Deloitte får du utvecklas inom ett av världens största revisions- och konsultnätverk med mer än 345 000 medarbetare i över 150 länder. Här blir du en del av ett företag som sätter sina medarbetare i fokus med målbilden att du som individ och Deloitte som organisation ständigt växer tillsammans. Deloitte rankas som ett av de hetaste företagen att arbeta på bland Young Professionals - detta enligt undersökningen Young Professional Attraction Index (YPAI) som årligen klassar de mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige.

Information om uppdraget

Som deltagare i talangprogrammet kommer du få alla verktyg du behöver för att bli en framgångsrik systemutvecklare på Deloitte skatteavdelning, Tax & Legal. Som framtida systemutvecklare kommer du vara en del av Deloittes digitaliseringsresa vilken redan pågår för fullt. För att kunna förbli ett topprankat och världsledande företag krävs det ständiga insatser för att effektivisera och digitalisera processer. Du kommer att vara en central del av Deloittes mål att säkerställa sin framtida konkurrenskraft.

Vill du få en större inblick i vad det innebär att arbeta på Deloitte? Se nedan video:

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att provanställas direkt hos Deloitte.

Arbetsuppgifter

Som en del av Technology teamet inom Deloitte Tax & Legal kommer du att bygga och underhålla spännande och innovativa produkter som når ut till medarbetarna på hela Deloitte Tax & Legal. Technology teamet bygger endast sådant som inte går att "köpa från hyllan" och arbetar uteslutande med modern teknik. I frontend används Blazor och Angular, men även Windows applikationer och Backend består uteslutande av .NET med SQL Server för datalagring.

Vi söker dig som
  • Har en avslutad IT-relaterad högskoleutbildning, eller tar examen som senast VT2022
  • Är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift
Det är även meriterande om du:

* Har tidigare relevant arbetslivserfarenhet

Egenskaper som vi söker hos dig:
  • Problemlösande
  • Resultatinriktad
  • Samarbetsförmåga
  • Initiativtagande
Övrig information
  • Start: Första veckan i september
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centrala Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Deloittes önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om hur det är att arbeta på Deloitte här

Läs mer om undersökningen Young Professional Attraction Index (YPAI) här.